W Akademii Ekonomiczno-Humanistycznej w Warszawie, oraz w Towarzystwie Edukacyjnym Vizja dla uczniów oraz pracowników w tłusty czwartek odbył się w stylu Meksykańskim.
Do współpracy dołączyła popularna restauracja Dos Taco z którą odbyły się warsztaty z robienia prawdziwych Churros!
Nakarmiliśmy kilkaset osób, i pokazaliśmy że nasza wyobraźnia kulinarna przekracza granicę Polski. O podniebienia zadbał Bartosz Adamski, a pokaz kulinarny wykonał Szef Mateusz Łuczaj.
Wideo
Sałatka ze świeżego szpinaku
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji.
Zaloguj się lub załóż konto
Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.