Na wigilijnym stole, chyba w większości domów, króluje właśnie on - karp. Zazwyczaj podawany tradycyjnie, w formie smażonych na złoto dzwonków. To znany i prosty sposób na przygotowanie potrawy. Ale coraz częściej decydujemy się również na oryginalniejsze przygotowanie karpia. Szukacie sprawdzonych przepisów? Przygotowaliśmy dla Was zestaw 10 pomysłów, jak przygotować karpia.
Karp w trzech odsłonach. Jak wybrać najlepszą rybę?
źródło: Dzień Dobry TVN/x-news
Wideo
Ekspresowa pizza z cukinii
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji.
Zaloguj się lub załóż konto
Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.