spokojny 27.03.09, 10:10
W 1993 został skinheadem. Był członkiem Polskiej Wspólnoty Narodowej Bolesława Tejkowskiego, od 1995 był członkiem Stronnictwa Narodowego "Szczerbiec" i redaktorem neonazistowskiego zinu "Front", w którym publikowano m.in. teksty o tym, że "Represje w stosunku do Żydów są rzeczą konieczną". Następnie wstąpił do Narodowego Odrodzenia Polski (NOP) i działał w partii zarówno na Dolnym Śląsku, jak i później na studiach w Szczecinie. Publikował w tym czasie w "Szczerbcu", miesięczniku NOP.
Protestuję aby taka osoba miała coś wspólnego z kierowaniem mediami w moim kraju. Rozumiem, że każdy może zbłądzić ale jest wiele innych osób, które tak nie błądziły więc proponuję się na nich koncentrować.
Wrocław rezygnuje z generalnego wykonawcy stadionu na Maślicach
aa.6
Ręce opadają »
Kowalczyk i Lis
GAMA
Pan Lis stara sie ostatnio pisać takie rzeczy, które nie narażają go z jakiejkolwiek strony politycznej.
Lis jako chytre zwierzę unosi nos do góry i węszy z której strony pochodzi jakaś woń. Na razie nie może wyczuc co się świeci, wieć pisze dyrdymałki. Praca w TV2 jest bardzo niepewna, a zatrudnienie przez Polsat czy TVN jeszcze bardziej niepewne.
Dlatego chytry Lis zabrał sie za tematy politycznie obojętne (na których się zresztą nie zna).
Proszę węszyc dalej Panie Lisie! »
Brawo panie Duda
Renata
NOBEL SIE W GROBIE PRZEWRACA SŁYSZĄC TEGO KRETYNA. »
PANIE GENERALE
MAX- WYBORCA PIS
NAPISZĘ TAK JAK ZA ROK ZOBACZĘ TYLU GENERAŁÓW DYWIZJI ILE JEST DYWIZJI TO POWIEM ZE WARTO BYŁO SIĘ PANU Z TYMI LUDZI ZADAWAĆ !!!- PAN TO CZYTAJĄC WIE PEWNIE CO MAM NA MYŚLI!! A CO DO WOJSKA ZAWODOWEGO TO WIE PAN DOBRZE JAK I JA ŻE NAS PODATNIKÓW CZĘSTO ZBYT CZĘSTO WOJSKO I NADZÓR CYWILNY OSZUKIWAŁO ! - ALE WIEM ZE TO NIE PANA WINA !!
»
Diablo III?
Mietes
Pewnie fan Diablo 3, albo innego WOW »
gadka szmatka
Reimund
szkoda gadki, takich kobiet sa setki i zadna niezwodzi, klamie i oszukuje,,, szkoda tylko dziecka »
POpaprańcy nami rządzą.....
cezar
W audycji "Gość Radia Zet" minister finansów Jacek Rostowski został zapytany o opłatę podatku VAT, jaką powinna uiścić UEFA od sprzedaży biletów. I najpierw wygłosił opinię, a później wszystko prostował.
- Jest sytuacja wyjątkowa z UEFA. Dostaje przedziwne przywileje, dzieje się to we wszystkich krajach świata i Europy. Mam przekonanie, że to są rozwiązania, które istniały we wszystkich krajach europejskich, kiedy UEFA organizowała turnieje. Nie ustępujemy w żaden sposób od praktyk europejskich. Dla mnie wydaje się to dziwne, ale to jest standard europejski. Wszystkie kraje na to w różnych momentach się zgadzały – mówił Rostowski.
Okazało się to jednak błędem.
"UEFA, sprzedając bilety na mecze organizowane w Polsce jest obowiązana do rozliczania VAT-u od tych biletów na terytorium RP. Potwierdzam, że UEFA zarejestrowała się dla rozliczeń VAT-u w Polsce" - czytamy w sprostowaniu wysłanym przez ministra finansów Jacka Rostowskiego. »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie PolskaTimes.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.