Polska » Forum » PAP » Dyskusja

Najlepsi... (8)

kacperek (79.9.132.xxx) 11.03.11, 09:47

Calkiem jak III RP w Unii Europejskiej. Niby najlepsza (wskaznik wzrostu gospodarczego) a ciagle przegrywa z innymi...

Rozwiń asystent dupa (87.207.47.xxx) 11.03.11, 20:32
Rozwiń debase AdestePlext (71.17.55.xxx) 18.03.11, 22:36
Rozwiń hamper bread AdestePlext (71.17.55.xxx) 18.03.11, 22:36
Rozwiń bear a spoonful AdestePlext (71.17.55.xxx) 18.03.11, 22:36
Rozwiń take the plunge bread AdestePlext (71.17.55.xxx) 18.03.11, 22:36
Rozwiń sup AdestePlext (71.17.55.xxx) 18.03.11, 22:36
Rozwiń Monica 20033 MySQL abokevvero (174.49.91.xxx) 09.02.12, 00:06

regulamin

sztuczne zamieszanie politykow
Judy Poprawiac jeszcze bedziecie kilkadziesiad razy i nic to nie zmieni beda straty materialne minsterstwa Im wiecej reform tym wiecej strat obywatli i panstwa a wrzytlko by robic zamieszanie i udawadniac ze cs sie robi »

Na
kws UJ to normalne a szczególnie na Wydziale Zarządzania i Komunikacji Społecznej. I tak UJ w rankingach będzie 2 po UW. Bleeeeee! »

Prawdziwe oblicze Dutkiewicza i PO
Trahern Rafał Dutkiewicz wraz z innymi polskimi notablami w milczeniu i ze spuszczoną głową wysłuchał wezwania banderowca do rozebrania pomnika ofiar UON-UPA we Wrocławiu Kolejnym skandalem było też niedopuszczenie do głosu rodzin ofiar. Zbigniew Kostecki, chirurg z Łańcuta, syn śp. Eugeniusza Kosteckiego, tak powiedział portalowi Kresy.pl: "Ta uroczystość bardzo mnie rozżaliła. Szczególnie jeśli chodzi o prezydenta Wrocławia, Rafała Dutkiewicza, który w całej tej uroczystości i przy tylu przemówieniach nie znalazł nawet dwóch minut, żeby mogły się wypowiedzieć rodziny pomordowanych". Z kolei inna krewna ofiar napisała do mnie: "Przy mnie Kostecki prosił Dutkiewicza o prawo zabrania głosu, ale prezydent wobec sędziwego starca zachował się wyjątkowo niegrzecznie. Co więcej, gdy mijałam powtórnie Dutkiewicza, jeden z towarzyszących mu dygnitarzy powiedział na głos, że rozstrzelany Kostecki nie był profesorem, lecz szewcem. To prawda, bo aresztowano go jako męża gospodyni prof. Władysława Dobrzanieckiego, także zamordowanego. Tutaj jednak pochodzenie społeczne nie powinno mieć żadnego znaczenia, bo przecież wszyscy oni zginęli za tę samą Polskę". Największym jednak skandalem było dopuszczenie do głosu Oleha Pankiewicza. Ten skrajny nacjonalista z partii "Swoboda", znany m.in. z akcji pikietowania polskich pielgrzymów udających się pod pomnik w Hucie Pieniackiej, publicznie wezwał władze Wrocławia do demontażu pomnika ofiar ludobójstwa dokonanego na Polakach przez OUN-UPA. Odpowiedzią na takie wystąpienie w kraju, który broni swej godności, byłby ostry protest. Wrocławscy notable słuchali jednak tego w milczeniu i ze spuszczonymi głowami. Ani słowa sprzeciwu. »

Legendarny oszust!
NorvidNH To że był symbole nie oznacza że jest legendą. Człowiek o mentalności dziecka z Downem! Jest żywym przykładem chamstwa jakie cechuje obecną ekipę rządząca PEŁO.Ślepa wiara Bolkosia w to,że zawsze ma coś do powiedzenia robi z niego podsobnego do Niesiołą chama publicznego. Przy korycie i zawsze przeciwko Polsce i Polakom! »

Rak trzustki nie zawsze zabija
Henryk u mnie stwierdzono raka trzustki przed 1o-ciu laty ,nikt nie wierzyl w wyleczenie,bo rak byl zaawansowany.Wyleczyl mnie jednak polski lekarz Dr.Gordon Theodor z Duesseldorfu.Ja nie mialem innej alternatywy,nic do stracenia.Sam nie wierzylem w wyleczenie,a jednak dzisiaj jestem zdrowy. Wszyscy w Polsce,lekarze i znajomi zaliczyli ten przypadek do CUDOWNEGO wyleczenia.Wiele ciekawych informacji istnieje w internecie,komentarze, wpisy polskich pacjentow wyleczonych z raka i to bez zastosowania chemio- terapii,albo zaraz po operacji pod: "Dr.Gordon Theodor,wszystkie komentarze" Ja nie zaprzeczam PROFILAKTYKAjest konieczna,ale u mnie nie stwierdzono odrazu raka trzustki,leczono mnie na GASTRITIS(taka byla pierwsza diagnoza) a potem stwierdzono raka trzustki. »

PANIE GENERALE
MAX- WYBORCA PIS NAPISZĘ TAK JAK ZA ROK ZOBACZĘ TYLU GENERAŁÓW DYWIZJI ILE JEST DYWIZJI TO POWIEM ZE WARTO BYŁO SIĘ PANU Z TYMI LUDZI ZADAWAĆ !!!- PAN TO CZYTAJĄC WIE PEWNIE CO MAM NA MYŚLI!! A CO DO WOJSKA ZAWODOWEGO TO WIE PAN DOBRZE JAK I JA ŻE NAS PODATNIKÓW CZĘSTO ZBYT CZĘSTO WOJSKO I NADZÓR CYWILNY OSZUKIWAŁO ! - ALE WIEM ZE TO NIE PANA WINA !! »

bojkot
jaro nie kupuje karnetu »

Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie PolskaTimes.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.