waw (87.207.207.xxx) 30.01.11, 17:56
Panie Łukaszu troszkę Pan chyba na kolanie pisał ten artykuł,po pierwsze co by tam miała niby robić straż miejska??? bo chyba jednak strażnicy miejscy od straży pożarnej to trochę się różnią prawda?,po drugie robotnicy nie wymieniali instalacji elektrycznej tylko gazową!,a po trzecie ostatnia załoga strażaków zakończyła tam swoje działania dokładnie o godz. 06:25!.Przydało by się na drugi raz troszkę bardziej przyłożyć!
POmatolscy - 38 % ?
ja ja
Chyba 138 ! SBos kłamie ! »
Brawo panie Duda
Renata
NOBEL SIE W GROBIE PRZEWRACA SŁYSZĄC TEGO KRETYNA. »
Tanger, miasto portowe
okonek
w Tangerze mialam okazje byc kilka dni, brudne uliczki to stare centrum, im blizej palacu tym czysciej. nowe miasto to typowe budownictwo bloki, zwykle ulice nic egzotyki. piekny jest widok z gory. dla osob przyjezdnych rada - tam sie porusza taksowkami, niebieskie sa wewnatrz miasta, kremowe mercedesy woza do okolicznych atrakcji turystycznych, polecam Grote Herkulesa. elita Tangeru mieszka w zamknietych i pilnie strzezonych urbanizacjach na obrzezach, wiec tego sie raczej zobaczyc nie da. Maroko jest krajem ogromnych kontrastow i to widac nawet w miastach portowych, przestalam sie dziwic karawanom arabskim uginajacym sie od wszelkiego rodzaju dobr jadacych szlakiem do promu w Algeciras. bieda, ze az czasem nie do uwierzenia. z ciekawostek to fakt, ze dlugi czas dyrektorem szpitala w Tangerze byl Polak, i to bardzo dobrze wspominany no i pytanie na bazarze, dlaczego Polacy teraz nie chca kupowac dolarow? wiec zapytalam a ile chcesz kupic? to nie zart, w Tangerze oprocz francuskiego bez problemu mozna sie dogadac po hiszpansku co zreszta czynilam. i co jeszcze sie rzuca w oczy - mnostwo kotow, ale w koncu to zwierzaki Allacha. »
człowiek to brzmi dumnie?????
xxxx
Człowiek jest bezwzględną, egoistyczną , zakłamaną istotą jakie żyją na tej Planecie, człowiek jest zdolny do najgorszych czynów ale pocieszające jest to że są jednostki ludzkie zdolne do najwyższych zachowań ... »
PANIE GENERALE
MAX- WYBORCA PIS
NAPISZĘ TAK JAK ZA ROK ZOBACZĘ TYLU GENERAŁÓW DYWIZJI ILE JEST DYWIZJI TO POWIEM ZE WARTO BYŁO SIĘ PANU Z TYMI LUDZI ZADAWAĆ !!!- PAN TO CZYTAJĄC WIE PEWNIE CO MAM NA MYŚLI!! A CO DO WOJSKA ZAWODOWEGO TO WIE PAN DOBRZE JAK I JA ŻE NAS PODATNIKÓW CZĘSTO ZBYT CZĘSTO WOJSKO I NADZÓR CYWILNY OSZUKIWAŁO ! - ALE WIEM ZE TO NIE PANA WINA !!
»
MASAKRA
ktos
ta szkoła to jakaś patologia, chodziłam tam to wiem, MASAKRA »
JUZ WRACA POKAZYWANIE WYKRZYWIONYCH TWARZY OPOZYCJI A PO ZAWSZE CACY !!!
deprewatorzy
Troche było normalnie i media zaczeły wykonywac zadania jakie do nich naleza, ale to by było za dobrze za normalne w tym umeczonym kraju.
Jeszcze ciała nie wystygły i nie pochowano wszystkicg a juz zaczyna sie propaganda i czarny PR na całego ! »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie PolskaTimes.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.