eva (88.156.83.xxx) 30.01.11, 13:15
Ja pamiętam nasze zabawy na śródmiejskim podwórku, gdzie były gruzy. Nasz dom miał zburzone czwarte piętro, na które wspinaliśmy się po zburzonych schodach. Za te wspinaczki otrzymywaliśmy od rodziców klapsy i zakaz wychodzenia z domu. Też chodziłam do tego żłobka.
Ale największą frajdę mieliśmy w zimie w parku Tołpy, zjeżdżając z górki nie tylko na sankach, często na tornistrach i staw w tym parku był oblegany przez nas, łyżwiarzy. Zdarzało się, że lód był kruchy i skąpani w wodzie wracaliśmy do domu i nikt nie miał nawet kataru.
PIS lizę Kręcinę w Lato!
NorvidNH
Liczba buraków z mafijno PRL-owskim korzeniami cały czas u chlewa politycznego. PZPN w rękach spec złodziei od mieszkań kamienic i czego tylko się da!Brawo Niesioły i Tuskowcy oraz okakani kałem bestii Palikociarze PIS was popiera w sprawie szmacianki Donka!! »
gadka szmatka
Reimund
szkoda gadki, takich kobiet sa setki i zadna niezwodzi, klamie i oszukuje,,, szkoda tylko dziecka »
a nasze służby tymczasem..
iza
Szczegóły akcji przeprowadzonych w Afganistanie, nazwiska zatrzymanych talibów, a nawet informacje o źródłach pozyskiwanych informacji – takie treści można znaleźć na stronie internetowej Służby Kontrwywiadu Wojskowego. – Naszym żołnierzom grozi niebezpieczeństwo – ostrzega twórca i dwukrotny dowódca GROM gen. Sławomir Petelicki. Jednak SKW zagrożenia nie widzi. tvp info, niezalezna.pl »
Rządy ignorantów
lokomotywa PO
POkażcie mi kraj w ktorym było trzy katastrofy pociagów w ciagu pól roku »
A2 to bubel
Sybirak
45 lat przeoracowałem w budownictwie, więc proszę mi pokazać choć jedno kryterium jakości wyspecyfikowane w projekcie tej drogi. Dziś media donoszą o projekcie nowelizacj Prawa zamówień publicznych, a ja nadal twierdzę, ze to będzie następny bubel prawny, bo nowelizaxja bubla musi być bublem. Żeby stworzyć dobre prawo zamówień publicznych, trzeba poprosić Anglików o pomoc. Czemu Anglików? No bo Anglia posiadała system przetargowy 50 lat przed powstaniem UE i 10 lat przed powstaniem korupcjogennego i kryminogennego PZP. »
PANIE GENERALE
MAX- WYBORCA PIS
NAPISZĘ TAK JAK ZA ROK ZOBACZĘ TYLU GENERAŁÓW DYWIZJI ILE JEST DYWIZJI TO POWIEM ZE WARTO BYŁO SIĘ PANU Z TYMI LUDZI ZADAWAĆ !!!- PAN TO CZYTAJĄC WIE PEWNIE CO MAM NA MYŚLI!! A CO DO WOJSKA ZAWODOWEGO TO WIE PAN DOBRZE JAK I JA ŻE NAS PODATNIKÓW CZĘSTO ZBYT CZĘSTO WOJSKO I NADZÓR CYWILNY OSZUKIWAŁO ! - ALE WIEM ZE TO NIE PANA WINA !!
»
żal
jaraj jaraj
Nie ponad 3 tysiace tylko ponad 22 tysiace ludzi przyszło na marsz.Polskie media to jeden wielki skandal i zrobią wszystko aby uciszyć mniejszości społeczne. »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie PolskaTimes.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.