POmatolscy - 38 % ?
ja ja
Chyba 138 ! SBos kłamie ! »
Brawo panie Duda
Renata
NOBEL SIE W GROBIE PRZEWRACA SŁYSZĄC TEGO KRETYNA. »
Tanger, miasto portowe
okonek
w Tangerze mialam okazje byc kilka dni, brudne uliczki to stare centrum, im blizej palacu tym czysciej. nowe miasto to typowe budownictwo bloki, zwykle ulice nic egzotyki. piekny jest widok z gory. dla osob przyjezdnych rada - tam sie porusza taksowkami, niebieskie sa wewnatrz miasta, kremowe mercedesy woza do okolicznych atrakcji turystycznych, polecam Grote Herkulesa. elita Tangeru mieszka w zamknietych i pilnie strzezonych urbanizacjach na obrzezach, wiec tego sie raczej zobaczyc nie da. Maroko jest krajem ogromnych kontrastow i to widac nawet w miastach portowych, przestalam sie dziwic karawanom arabskim uginajacym sie od wszelkiego rodzaju dobr jadacych szlakiem do promu w Algeciras. bieda, ze az czasem nie do uwierzenia. z ciekawostek to fakt, ze dlugi czas dyrektorem szpitala w Tangerze byl Polak, i to bardzo dobrze wspominany no i pytanie na bazarze, dlaczego Polacy teraz nie chca kupowac dolarow? wiec zapytalam a ile chcesz kupic? to nie zart, w Tangerze oprocz francuskiego bez problemu mozna sie dogadac po hiszpansku co zreszta czynilam. i co jeszcze sie rzuca w oczy - mnostwo kotow, ale w koncu to zwierzaki Allacha. »
człowiek to brzmi dumnie?????
xxxx
Człowiek jest bezwzględną, egoistyczną , zakłamaną istotą jakie żyją na tej Planecie, człowiek jest zdolny do najgorszych czynów ale pocieszające jest to że są jednostki ludzkie zdolne do najwyższych zachowań ... »
PANIE GENERALE
MAX- WYBORCA PIS
NAPISZĘ TAK JAK ZA ROK ZOBACZĘ TYLU GENERAŁÓW DYWIZJI ILE JEST DYWIZJI TO POWIEM ZE WARTO BYŁO SIĘ PANU Z TYMI LUDZI ZADAWAĆ !!!- PAN TO CZYTAJĄC WIE PEWNIE CO MAM NA MYŚLI!! A CO DO WOJSKA ZAWODOWEGO TO WIE PAN DOBRZE JAK I JA ŻE NAS PODATNIKÓW CZĘSTO ZBYT CZĘSTO WOJSKO I NADZÓR CYWILNY OSZUKIWAŁO ! - ALE WIEM ZE TO NIE PANA WINA !!
»
MASAKRA
ktos
ta szkoła to jakaś patologia, chodziłam tam to wiem, MASAKRA »
JUZ WRACA POKAZYWANIE WYKRZYWIONYCH TWARZY OPOZYCJI A PO ZAWSZE CACY !!!
deprewatorzy
Troche było normalnie i media zaczeły wykonywac zadania jakie do nich naleza, ale to by było za dobrze za normalne w tym umeczonym kraju.
Jeszcze ciała nie wystygły i nie pochowano wszystkicg a juz zaczyna sie propaganda i czarny PR na całego ! »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie PolskaTimes.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.