Polska » Forum » Opinie » Dyskusja
informacja:
W podanym wątku nie ma żadnych odpowiedzi

Miło słuchać mądrego (1)

MNK (212.244.249.xxx) 09.02.09, 13:17

Szkoda, że politycy słuchają lobbystów a nie naukowców pokroju profesora Turskiego

regulamin

A2 to bubel
Sybirak 45 lat przeoracowałem w budownictwie, więc proszę mi pokazać choć jedno kryterium jakości wyspecyfikowane w projekcie tej drogi. Dziś media donoszą o projekcie nowelizacj Prawa zamówień publicznych, a ja nadal twierdzę, ze to będzie następny bubel prawny, bo nowelizaxja bubla musi być bublem. Żeby stworzyć dobre prawo zamówień publicznych, trzeba poprosić Anglików o pomoc. Czemu Anglików? No bo Anglia posiadała system przetargowy 50 lat przed powstaniem UE i 10 lat przed powstaniem korupcjogennego i kryminogennego PZP. »

Panie Komendancie
mm hahahahahahahahahahaah. to po co sie likwiduje posterunki do których przychodzi więcej petentów niż do komendy miejskiej/powiatowej. druga rzecz, po co sie je likwiduje skoro 100% opłat obciążone są gminy i miasta????? zasłaniacie się mobilnością, każdy dyżurny kmp/kpp ma wykaz funkcjonariuszy w służbie »

Brawo panie Duda
Renata NOBEL SIE W GROBIE PRZEWRACA SŁYSZĄC TEGO KRETYNA. »

Panie Gosiewskie
eetam Niezłe jaja! »

obrazy z dorosłymi ,
[y;] ale redaktor nie napisał ,ze z duchownymi i to jest protest przeciwko pedofili w kościele »

jednosladów
Fang nie obowiązują przepisy.Mogą wyprzedzać z lewej i prawej strony.Mogą też skręcać wszędzie gdzie chcą a jak są niepełnoletni to też można im naskoczyć. »

Tak też się przeżyje
cirano Okradał naiwne kobietki, a następnie robił "pielgrzymke" do Częstochowy, spowiadał się, i już czysty podrywał nową narzeczoną. Iście polski scenariusz »

Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie PolskaTimes.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.