Polska » Forum » Fakty
błąd !
Nie znaleziono wątku o tym numerze.

żal
jaraj jaraj Nie ponad 3 tysiace tylko ponad 22 tysiace ludzi przyszło na marsz.Polskie media to jeden wielki skandal i zrobią wszystko aby uciszyć mniejszości społeczne. »

"Egzamin dojrzałości zdałam co najmniej zadowalająco"
Kytutr Smutne jest to, że niektórzy po ukończeniu szkoły mówią "adios" matematyce, wypowiadając się o tym, jakby był to powód do dumy. »

nie chcę
aa się powtarzać, bo pisałem o tym w kilku miejscach, ale : obciach, wstyd i żenada... Panie Ziobro, kończ Pan... »

PIS lizę Kręcinę w Lato!
NorvidNH Liczba buraków z mafijno PRL-owskim korzeniami cały czas u chlewa politycznego. PZPN w rękach spec złodziei od mieszkań kamienic i czego tylko się da!Brawo Niesioły i Tuskowcy oraz okakani kałem bestii Palikociarze PIS was popiera w sprawie szmacianki Donka!! »

miliony kobiet na kolanach
spokojny No już bez przesady, że te miliony kobiet na kolanach „haftują“. Jest też cała masa takich, które prują się po galeriach i burdelach jak stare prześcieradła. A inne imprezują z fagasami a dziecko nie żyje jak przeszkadza tak? Czyli są różne i proszę nie uogólniać. »

piątek
Krzysiek Szkoda ze u nas nie ma takiego piątku, jakby u nas sprzedawali laptopy po takich cenach to sam wziąłbym jeden bez problemu, a tak pozostaje kredyt wziąć. »

Cracovia locuta,causa finita.
Sokrates Ale dyskusji nam Kardynał nie może zabronić,bo Kraków to nie Rzym a Polska to nie Watykan. U nas obowiazuje raczej zasada: Musi - to na Rusi W Polszcze wolno,jak kto chce. Ale jesteśmy OK i dyskusja prawdziwa zacznie się po pogrzebie.Jutro. »

Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie PolskaTimes.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.