PolskaTimes.pl

Najlepszy program TV w sieci

piątek 10 lutego 2012 r. imieniny obchodzą: Elwira, Jacek, Scholastyka

Polska » Forum » Pieniądze » Dyskusja

informacja:
W podanym wątku nie ma żadnych odpowiedzi

Taa (1)

Polak mały (83.22.68.xxx) 08.09.10, 23:40

cytat:Polacy widzą, że niemal wszystkie ostatnie działania rządu dotyczące polityki społecznej są doraźne i prowizoryczne, ale nie wyciągają z tego lekcji dla siebie.
Nie myślą o swojej starości i o jej niedogodnościach. Wielu przyszłych emerytów tkwi mentalnością w czasach PRL - nam państwo pomoże i jakoś to będzie.

I dlatego maja płacic kolejny podatek .Panie Czapiński Polaków oszukuje juz kolejny rząd w tym nowym pięknym dwudziestoleciu.A to co wypracowali za komuny przepadło.Pieknie.Moze równiez Pan był piewcą dobrobytu jakie nam da OFE.Trzeba być durniem i na dodatek profesorem zeby takie zdania jak powyzej wogóle wypowiadać.

regulamin

Zaloguj się

Zarejestruj się

Przypomnij hasło

AK MOŻNA CZARNECKIM ZAJ......
kSAWERY Jak mozna Czarneckim zajmować miejsce w internecie. Przeciez tak ograniczonego umysłowo typka nikt nie czyta, bo szkoda czasu. »

Mapa dla predatorów
:-( Nie od dziś wiadomo z kim współpracuje Google. »

JUZ WRACA POKAZYWANIE WYKRZYWIONYCH TWARZY OPOZYCJI A PO ZAWSZE CACY !!!
deprewatorzy Troche było normalnie i media zaczeły wykonywac zadania jakie do nich naleza, ale to by było za dobrze za normalne w tym umeczonym kraju. Jeszcze ciała nie wystygły i nie pochowano wszystkicg a juz zaczyna sie propaganda i czarny PR na całego ! »

:(
gnatka szczerze miałam nadzieję,że jednak Madzia jest w jakiejś bezdzietnej rodzinie, cała i zdrowa :( »

Problem z kopertami nie daje spać wiernym i duchownym
Markuku "To indywidualna sprawa każdego parafianina - argumentuje o. Jerzy Ditrich, proboszcz Parafii pw. Chrystusa Króla w Poznaniu. - Wynika to raczej z głęboko zakorzenionej tradycji i zwyczaju." A co z "zakorzeniona tradycja i zwyczajem" placenia podatku w Urzedzi Sakrabowym? Jkaosc cicho na ten temat. »

PANIE GENERALE
MAX- WYBORCA PIS NAPISZĘ TAK JAK ZA ROK ZOBACZĘ TYLU GENERAŁÓW DYWIZJI ILE JEST DYWIZJI TO POWIEM ZE WARTO BYŁO SIĘ PANU Z TYMI LUDZI ZADAWAĆ !!!- PAN TO CZYTAJĄC WIE PEWNIE CO MAM NA MYŚLI!! A CO DO WOJSKA ZAWODOWEGO TO WIE PAN DOBRZE JAK I JA ŻE NAS PODATNIKÓW CZĘSTO ZBYT CZĘSTO WOJSKO I NADZÓR CYWILNY OSZUKIWAŁO ! - ALE WIEM ZE TO NIE PANA WINA !! »

jak najbardziej ...
mosquito nadaje się na to stanowisko ! A tak poważnie to Rudy wsadził ją na minę. Nie tylko ją ale Schetyna się nie dał. »