Polak mały (83.22.68.xxx) 08.09.10, 23:40
cytat:Polacy widzą, że niemal wszystkie ostatnie działania rządu dotyczące polityki społecznej są doraźne i prowizoryczne, ale nie wyciągają z tego lekcji dla siebie.
Nie myślą o swojej starości i o jej niedogodnościach. Wielu przyszłych emerytów tkwi mentalnością w czasach PRL - nam państwo pomoże i jakoś to będzie.
I dlatego maja płacic kolejny podatek .Panie Czapiński Polaków oszukuje juz kolejny rząd w tym nowym pięknym dwudziestoleciu.A to co wypracowali za komuny przepadło.Pieknie.Moze równiez Pan był piewcą dobrobytu jakie nam da OFE.Trzeba być durniem i na dodatek profesorem zeby takie zdania jak powyzej wogóle wypowiadać.
a kiedy koncert zostanie odwołany?
rysiek
bo Sinead też raczej nie zagra, tak jak i Prince, co już jest pewne »
Brawo panie Duda
Renata
NOBEL SIE W GROBIE PRZEWRACA SŁYSZĄC TEGO KRETYNA. »
Tak też się przeżyje
cirano
Okradał naiwne kobietki, a następnie robił "pielgrzymke" do Częstochowy, spowiadał się, i już czysty podrywał nową narzeczoną. Iście polski scenariusz »
A2 to bubel
Sybirak
45 lat przeoracowałem w budownictwie, więc proszę mi pokazać choć jedno kryterium jakości wyspecyfikowane w projekcie tej drogi. Dziś media donoszą o projekcie nowelizacj Prawa zamówień publicznych, a ja nadal twierdzę, ze to będzie następny bubel prawny, bo nowelizaxja bubla musi być bublem. Żeby stworzyć dobre prawo zamówień publicznych, trzeba poprosić Anglików o pomoc. Czemu Anglików? No bo Anglia posiadała system przetargowy 50 lat przed powstaniem UE i 10 lat przed powstaniem korupcjogennego i kryminogennego PZP. »
gadka szmatka
Reimund
szkoda gadki, takich kobiet sa setki i zadna niezwodzi, klamie i oszukuje,,, szkoda tylko dziecka »
"Egzamin dojrzałości zdałam co najmniej zadowalająco"
Kytutr
Smutne jest to, że niektórzy po ukończeniu szkoły mówią "adios" matematyce, wypowiadając się o tym, jakby był to powód do dumy. »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie PolskaTimes.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.