Widukind (79.184.90.xxx) 08.09.10, 17:50
Czy PAP robi sobie jaja z plemiela Tuska ? Jeśli tak to zasłużył sobie na to jak mało kto : potężny Wietnam, tygrys regionu , pierwsza gospodarka regionu ma ratować polską gospodarkę ! Donaldzie, dostałeś czapkę z bambusa ? Ciśnie mózg ?
PANIE GENERALE
MAX- WYBORCA PIS
NAPISZĘ TAK JAK ZA ROK ZOBACZĘ TYLU GENERAŁÓW DYWIZJI ILE JEST DYWIZJI TO POWIEM ZE WARTO BYŁO SIĘ PANU Z TYMI LUDZI ZADAWAĆ !!!- PAN TO CZYTAJĄC WIE PEWNIE CO MAM NA MYŚLI!! A CO DO WOJSKA ZAWODOWEGO TO WIE PAN DOBRZE JAK I JA ŻE NAS PODATNIKÓW CZĘSTO ZBYT CZĘSTO WOJSKO I NADZÓR CYWILNY OSZUKIWAŁO ! - ALE WIEM ZE TO NIE PANA WINA !!
»
Nie ma jeszcze generalnej decyzji - most, czy tunel?
wit
Nie wprowadzajcie w blad. Dopiero w 2012 roku ma zapasc decyzja, czy przeprawa ma przebiegac mostem czy tunelem.
Zrodlo: http://www.femern.de/ »
A2 to bubel
Sybirak
45 lat przeoracowałem w budownictwie, więc proszę mi pokazać choć jedno kryterium jakości wyspecyfikowane w projekcie tej drogi. Dziś media donoszą o projekcie nowelizacj Prawa zamówień publicznych, a ja nadal twierdzę, ze to będzie następny bubel prawny, bo nowelizaxja bubla musi być bublem. Żeby stworzyć dobre prawo zamówień publicznych, trzeba poprosić Anglików o pomoc. Czemu Anglików? No bo Anglia posiadała system przetargowy 50 lat przed powstaniem UE i 10 lat przed powstaniem korupcjogennego i kryminogennego PZP. »
lech
business
teraz wznowi budowę drugiej japonii u nas.
wznowi też wyplacanie każdemu po 100+300 mln zł. Można go od razu przenieść do kocborowa »
karne
emeryt 67
Nie ruszajcie tych karnych, bo w Polsce tylko na to da sie patrzec. »
Kto wygra konkurencję uprzywilejowanych emerytur gwarantowanych przez Tuska?
POparzony
Agent Tomek emerytura w wieku 34 lat 4 tysiące przez kolejne 45 lat, to koszt dla budżetu ok. 2.1 miliona zł.
Pułkownik Przybył emerytura w wieku 41 lat 6 tysięcy przez kolejne 38 lat, to koszt dla budżetu ok. 2.7 miliona zł.
W starciu gigantów POlskich przywilejów emerytalnych dla mundurowych wygrywa pułkownik Przybył o 700 tysięcy złotych.
A ty emerycie z ZUSu ile masz kapitału w ZUS i OFE?
Czy przebijesz Agenta Tomka (2 miliony) lub płk. Przybyła (2.7 miliona)?
Agent Tomek "służył" 15 lat, płk. Przybył "służył" 22 lata.
Agent Tomek na emeryturze 45 lat, płk. Przybył tylko 38 lat.
Ty w ZUS będziesz "służył" 48 lat, a na emeryturze będziesz tylko 12.
(zakładając kłamliwe dane z ZUS - wiek emerytów męskich to 79 lat) »
Panie Komendancie
mm
hahahahahahahahahahaah. to po co sie likwiduje posterunki do których przychodzi więcej petentów niż do komendy miejskiej/powiatowej. druga rzecz, po co sie je likwiduje skoro 100% opłat obciążone są gminy i miasta????? zasłaniacie się mobilnością, każdy dyżurny kmp/kpp ma wykaz funkcjonariuszy w służbie »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie PolskaTimes.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.