elaryszard (83.6.35.xxx) 03.09.10, 09:57
Ach ! Ile to jeszcze wspaniałych, unikalnych projektów można opisać w gazecie lub internecie ! Sam podejmę się zaproponować przebudowę i europeizację co najmniej 100 warszawskich ulic, parków, placów itp. Na początek jedno pytanie: ile za to płacicie ?
Bartoszewski
Davor Shearer z Lublina
A Pan prof. Bartoszewski z tym swoim wyzywaniem ludzi od bydła też jest z kosmosu?
Żenujący felieton I. Zalewskiego. »
PANIE GENERALE
MAX- WYBORCA PIS
NAPISZĘ TAK JAK ZA ROK ZOBACZĘ TYLU GENERAŁÓW DYWIZJI ILE JEST DYWIZJI TO POWIEM ZE WARTO BYŁO SIĘ PANU Z TYMI LUDZI ZADAWAĆ !!!- PAN TO CZYTAJĄC WIE PEWNIE CO MAM NA MYŚLI!! A CO DO WOJSKA ZAWODOWEGO TO WIE PAN DOBRZE JAK I JA ŻE NAS PODATNIKÓW CZĘSTO ZBYT CZĘSTO WOJSKO I NADZÓR CYWILNY OSZUKIWAŁO ! - ALE WIEM ZE TO NIE PANA WINA !!
»
Jak zawsze porażki,przegrane powstania, klęski
masik
Własciwie po Kaczyńskim niczego innego się nie spodziewam. Miesięcznica Smoleńska, swieczki na grobach powstańców najlepiej codziennie . A świat leci do przdu i nic tego nie zmieni. »
Brawo panie Duda
Renata
NOBEL SIE W GROBIE PRZEWRACA SŁYSZĄC TEGO KRETYNA. »
Najwyższy czas
Lesio
Zdanowska już wykazała swoją niekompetencję, Łódź dłużej nie może czekać, szkoda czasu. Jej poprzednik był też do niczego, może teraz znajdziemy kogoś właściwego. »
Hasła na wiecach to bardzo ciekawa literatura.
tralala
Podczas dzisiejszego marszu przeczytałem również:"Pierwsza taczka dla Dworaczka". Nie można odmówić trafności przekazu. »
TV Trwam
Mario
ciekaw jestem wyniku głębokiej zadumy Temidy nad tematem prawa do wolności słowa w Polsce. Mam nadzieję, że nikt nie będzie go podważał... inaczej czas wyciągać powielacze :) »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie PolskaTimes.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.