gosc (195.140.236.xxx) 27.08.10, 22:13
Ok, muzyka jest dla ludzi, ale lokal nie jest przystosowany do prowadzenia takich imprez!!!Lokatorzy budynków narzekają na zakłócanie ciszy nocnej!!! Jeżeli właściciele chcą mieć taki klub, niech pomyślą o zmianie lokalu, bo lokatorzy będą nagminnie interweniować. To nie jest lokal, tylko speluna!
"Egzamin dojrzałości zdałam co najmniej zadowalająco"
Kytutr
Smutne jest to, że niektórzy po ukończeniu szkoły mówią "adios" matematyce, wypowiadając się o tym, jakby był to powód do dumy. »
Na
kws
UJ to normalne a szczególnie na Wydziale Zarządzania i Komunikacji Społecznej. I tak UJ w rankingach będzie 2 po UW. Bleeeeee! »
PANIE GENERALE
MAX- WYBORCA PIS
NAPISZĘ TAK JAK ZA ROK ZOBACZĘ TYLU GENERAŁÓW DYWIZJI ILE JEST DYWIZJI TO POWIEM ZE WARTO BYŁO SIĘ PANU Z TYMI LUDZI ZADAWAĆ !!!- PAN TO CZYTAJĄC WIE PEWNIE CO MAM NA MYŚLI!! A CO DO WOJSKA ZAWODOWEGO TO WIE PAN DOBRZE JAK I JA ŻE NAS PODATNIKÓW CZĘSTO ZBYT CZĘSTO WOJSKO I NADZÓR CYWILNY OSZUKIWAŁO ! - ALE WIEM ZE TO NIE PANA WINA !!
»
PIS lizę Kręcinę w Lato!
NorvidNH
Liczba buraków z mafijno PRL-owskim korzeniami cały czas u chlewa politycznego. PZPN w rękach spec złodziei od mieszkań kamienic i czego tylko się da!Brawo Niesioły i Tuskowcy oraz okakani kałem bestii Palikociarze PIS was popiera w sprawie szmacianki Donka!! »
Kredytowo
MartaToruń
się rok zapowiada, podobnie jak pozostałych 17 u mnie :) Cieszę się z kredytu, pracowałam ciężko żeby go dostać 2010 r w Money Expert mimo, że miałam zdolność już w 2007 ale chciałam być pewna i miec na wszelki wypadek jakiegoś pogromu gospodarczego parę złotych. Kredyt wcale nie musi być udręką, ale trzeba być pewnym tego co się robi, a nie brać i liczyć na łut, że może się uda spłacić. A czy to będzie słabszy rok kredytowo...wątpię, ludzie sami będą decydować a nie media. »
kiepas
swiss frank
kiepas, ty masz coś z glacą, pędż na izbę przyjęć, może psychiatra cię przyjmie !! Frank, jeszcze w tym roku, będzie po 5 zł, w przyszłym wyżej !! Sprzedawajcie apartamenty, póki komornik ich nie sprzeda !!
Wprowadzajcie się do teściowej na kozetkę !! Bzykać będziecie raz w tygodniu, bo kozetka skrzypi.
Wtedy mianowicie, gdy teściowa jest na nieszporach w kościółku !! »
Panie Buła
tyle w temacie
a co kogo obchodzą pana oceny? Wałęsa został wyniesiony do goności najwyższej w Polsce i do kasy najwyższej w pałacu Na Polance prze tych wszystkich ludzi, którym pan ubliżasz.
Sam pan jesteś jak ten Bolek. »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie PolskaTimes.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.