Polska » Forum » Dyskusja

daslokal (2)

gosc (195.140.236.xxx) 27.08.10, 22:13

Ok, muzyka jest dla ludzi, ale lokal nie jest przystosowany do prowadzenia takich imprez!!!Lokatorzy budynków narzekają na zakłócanie ciszy nocnej!!! Jeżeli właściciele chcą mieć taki klub, niech pomyślą o zmianie lokalu, bo lokatorzy będą nagminnie interweniować. To nie jest lokal, tylko speluna!

Rozwiń hahhaah xxx (89.68.49.xxx) 21.11.11, 07:37

regulamin

"Egzamin dojrzałości zdałam co najmniej zadowalająco"
Kytutr Smutne jest to, że niektórzy po ukończeniu szkoły mówią "adios" matematyce, wypowiadając się o tym, jakby był to powód do dumy. »

Na
kws UJ to normalne a szczególnie na Wydziale Zarządzania i Komunikacji Społecznej. I tak UJ w rankingach będzie 2 po UW. Bleeeeee! »

PANIE GENERALE
MAX- WYBORCA PIS NAPISZĘ TAK JAK ZA ROK ZOBACZĘ TYLU GENERAŁÓW DYWIZJI ILE JEST DYWIZJI TO POWIEM ZE WARTO BYŁO SIĘ PANU Z TYMI LUDZI ZADAWAĆ !!!- PAN TO CZYTAJĄC WIE PEWNIE CO MAM NA MYŚLI!! A CO DO WOJSKA ZAWODOWEGO TO WIE PAN DOBRZE JAK I JA ŻE NAS PODATNIKÓW CZĘSTO ZBYT CZĘSTO WOJSKO I NADZÓR CYWILNY OSZUKIWAŁO ! - ALE WIEM ZE TO NIE PANA WINA !! »

PIS lizę Kręcinę w Lato!
NorvidNH Liczba buraków z mafijno PRL-owskim korzeniami cały czas u chlewa politycznego. PZPN w rękach spec złodziei od mieszkań kamienic i czego tylko się da!Brawo Niesioły i Tuskowcy oraz okakani kałem bestii Palikociarze PIS was popiera w sprawie szmacianki Donka!! »

Kredytowo
MartaToruń się rok zapowiada, podobnie jak pozostałych 17 u mnie :) Cieszę się z kredytu, pracowałam ciężko żeby go dostać 2010 r w Money Expert mimo, że miałam zdolność już w 2007 ale chciałam być pewna i miec na wszelki wypadek jakiegoś pogromu gospodarczego parę złotych. Kredyt wcale nie musi być udręką, ale trzeba być pewnym tego co się robi, a nie brać i liczyć na łut, że może się uda spłacić. A czy to będzie słabszy rok kredytowo...wątpię, ludzie sami będą decydować a nie media. »

kiepas
swiss frank kiepas, ty masz coś z glacą, pędż na izbę przyjęć, może psychiatra cię przyjmie !! Frank, jeszcze w tym roku, będzie po 5 zł, w przyszłym wyżej !! Sprzedawajcie apartamenty, póki komornik ich nie sprzeda !! Wprowadzajcie się do teściowej na kozetkę !! Bzykać będziecie raz w tygodniu, bo kozetka skrzypi. Wtedy mianowicie, gdy teściowa jest na nieszporach w kościółku !! »

Panie Buła
tyle w temacie a co kogo obchodzą pana oceny? Wałęsa został wyniesiony do goności najwyższej w Polsce i do kasy najwyższej w pałacu Na Polance prze tych wszystkich ludzi, którym pan ubliżasz. Sam pan jesteś jak ten Bolek. »

Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie PolskaTimes.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.