spokojny 17.08.10, 10:50
„Główny nurt USA” to od zawsze drugorzędne aktorzyny (Regan) czy tępaki w stylu nieudanej modelki Sary Palin. Jak tacy dojdą do władzy to znowu będą robić drugi Wietnam, trzeci Irak i czwarty Afganistan. A jak pomysłów zabraknie to są jeszcze w Indochinach państwa, które można wojnami podzielić na północ i południe albo dla zabawy zrobić jaką inwazję w Zatoce Świń, zamieszać w Panamie a może i wesprzeć jakąś huntę jak w Chile. Ot agresywna Ameryka, dziwiąca się potem, że jej nie lubią na świecie.
wciskanie kitu
wiebicie Donaldinia
Górnicy zachowają przywileje emerytalne. Premier odkłada ich likwidację, bojąc się spadku poparcia.lnk »
Brawo p. Witoldzie
Leonard
Wreszcie rzeczowy, wyważony i BEZSTRONNY tekst - pewnie dlatego, że w odróżnieniu od zdecydowanej większości dziennikarzy i kibiców nie ma Pan na ramionach piłki (skórzany pęcherz wypełniony powietrzem) ale GŁOWĘ. »
Panie Gosiewskie
eetam
Niezłe jaja! »
A2 to bubel
Sybirak
45 lat przeoracowałem w budownictwie, więc proszę mi pokazać choć jedno kryterium jakości wyspecyfikowane w projekcie tej drogi. Dziś media donoszą o projekcie nowelizacj Prawa zamówień publicznych, a ja nadal twierdzę, ze to będzie następny bubel prawny, bo nowelizaxja bubla musi być bublem. Żeby stworzyć dobre prawo zamówień publicznych, trzeba poprosić Anglików o pomoc. Czemu Anglików? No bo Anglia posiadała system przetargowy 50 lat przed powstaniem UE i 10 lat przed powstaniem korupcjogennego i kryminogennego PZP. »
Brawo panie Duda
Renata
NOBEL SIE W GROBIE PRZEWRACA SŁYSZĄC TEGO KRETYNA. »
Rak trzustki nie zawsze zabija
Henryk
u mnie stwierdzono raka trzustki przed 1o-ciu laty ,nikt nie wierzyl w
wyleczenie,bo rak byl zaawansowany.Wyleczyl mnie jednak polski lekarz
Dr.Gordon Theodor z Duesseldorfu.Ja nie mialem innej alternatywy,nic do
stracenia.Sam nie wierzylem w wyleczenie,a jednak dzisiaj jestem zdrowy.
Wszyscy w Polsce,lekarze i znajomi zaliczyli ten przypadek do CUDOWNEGO
wyleczenia.Wiele ciekawych informacji istnieje w internecie,komentarze,
wpisy polskich pacjentow wyleczonych z raka i to bez zastosowania chemio-
terapii,albo zaraz po operacji pod: "Dr.Gordon Theodor,wszystkie komentarze"
Ja nie zaprzeczam PROFILAKTYKAjest konieczna,ale u mnie nie stwierdzono
odrazu raka trzustki,leczono mnie na GASTRITIS(taka byla pierwsza diagnoza)
a potem stwierdzono raka trzustki. »
Legendarny oszust!
NorvidNH
To że był symbole nie oznacza że jest legendą. Człowiek o mentalności dziecka z Downem!
Jest żywym przykładem chamstwa jakie cechuje obecną ekipę rządząca PEŁO.Ślepa wiara Bolkosia w to,że zawsze ma coś do powiedzenia robi z niego podsobnego do Niesiołą chama publicznego.
Przy korycie i zawsze przeciwko Polsce i Polakom! »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie PolskaTimes.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.