czwartek 09 lutego 2012 r. imieniny obchodzą: Apolonia, Eryka, Cyryl
sam (83.30.228.xxx) 10.08.10, 09:34
Nasza organizacja partyjna PEŁO w Koziej Bródce pod nazwą"ŚWIŃSKIE RYJE" proponuje aby na prezesa wyzwolonej od PISIAKÓW telewizji tow. tusek wyznaczył tow.urbana.UZASADNIENIE:tow.urban to sprawdzony bojownik o wolność, prawdę i sprawiedliwość i co najważniejsze zawsze mówi prawdę .
Kibice wcale nie liczyli na sponsora tytularnego stadionu za 30 mln. bo wiedzieli,
Najwspanialszy klub na świecie
że te pieniądze weźmie miasto a nie klub. »
Wrocław rezygnuje z generalnego wykonawcy stadionu na Maślicach
aa.6
Ręce opadają »
Jaki Sopot ?, Gdynia i do tego Arka
marek
Asseco Prokom Sopot ?? Raczej Asseco Prokom Gdynia, a właściwie to klub nazywa się GKK Arka SA Gdynia »
nieroby
remi
tylko brakuje zeby im pozwolic zakladac rodziny tego juz nikt nie utrzymy i tak kosztuja nas miljonyzlotych nieroby nigdzie na swiecie nie maja tak jak w polsce tu maja ten swoj raj a ciemnocie pierdoly wciskaja o zyciu pozagrobowym tojak tak tam dobrze po lujaim te majatki na tym padole widac ta ich pokorei ubustwo »
Na pewno tam była.
_JaC.
Jestem pewien, że Wisława Szymborska była na swoim pogrzebie wśród gości i żałobników, z lekka chichocząc w rękaw "co za piękna katastrofa". »
PANIE GENERALE
MAX- WYBORCA PIS
NAPISZĘ TAK JAK ZA ROK ZOBACZĘ TYLU GENERAŁÓW DYWIZJI ILE JEST DYWIZJI TO POWIEM ZE WARTO BYŁO SIĘ PANU Z TYMI LUDZI ZADAWAĆ !!!- PAN TO CZYTAJĄC WIE PEWNIE CO MAM NA MYŚLI!! A CO DO WOJSKA ZAWODOWEGO TO WIE PAN DOBRZE JAK I JA ŻE NAS PODATNIKÓW CZĘSTO ZBYT CZĘSTO WOJSKO I NADZÓR CYWILNY OSZUKIWAŁO ! - ALE WIEM ZE TO NIE PANA WINA !!
»
Szkoda że przyspawani do tefałena dopiero teraz to zauważyli.
polo
Ta osóbka już wielokrotnie wcześniej wykazała się swoim lewackim kretynizmem.
Ale to typowe w krajach rządzonych przez matołów czynnie wspieranych
przez medialnych użytecznych idiotów. »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.