Po coz Hrabiemu zyrandol ?
Zapluty Karzel Reakcji (99.135.195.xxx)
05.08.10, 22:40
Bronek "Mediocre" Komorowski, jak chinski uczony, zjadl swieczke i siedzi po ciemku. Przecietniak czy raczej miernota ("Mediocre"), to najgorszy format polityka.
Nałęcz lizus!!!
HP (83.8.55.xxx)
06.08.10, 01:10
Nałęcz lizus!!!
HP (83.8.55.xxx)
06.08.10, 01:10
Panie Nałecz !przestań wreszcie blaznować. Wstydu oszczędź!. Widać, ze jest ochota na na spijanie śmietanki w prezydenckim orszaku.
Nałęcz
misz (87.207.112.xxx)
06.08.10, 11:51
Nałęcz
misz (87.207.112.xxx)
06.08.10, 11:51
Nie mogę czytac i słuchać Nałęcza.To podlizywanie się Platformie jest żenujące.Jak ludzie moga tak nisko upaść, aby znależć sie przy korycie. Teraz Prezydent to Ważna Osoba w państwie, mająca wielki wpływ na polityke.A Kiedy Prezydentem był Lech Kaczyński? Szkoda gadać.
po co tyle państwa w państwie?
spokojny 06.08.10, 14:01
po co tyle państwa w państwie?
spokojny
06.08.10, 14:01
Nareszcie będzie normalnie i spokojnie. Bez wojny o krzesełka, kto ma reprezentować Polskę. Bez blokowania ustaw przez jednego człowieka, w sytuacji gdy setki posłów ją wcześniej poparły. Ale po co tyle państwa w państwie? I premier i prezydent i senat i sejm. Nie za dużo tego?
Sejm uchwala ustawy, które senat „poprawia” a potem prezydent może wetować albo i nie a potem Sejm je dalej przepycha, przecież to śmieszne. Proponuję: wybory do senatu przesunąć o 2 lata w czasie żeby nie odbywały się razem z tymi do sejmu a wtedy będzie w obu izbach inny układ partyjny albo zlikwidować senat. Prezydentowi zostawić prawo weta i nic więcej we władzy wykonawczej, bo zapisy typu „prezydent z premierem działają wspólnie” nic nie znaczą. A jak jeden ma jedno zdanie a drugi drugie to czyje decyduje? Proponuję: władza wykonawcza tylko w gestii rządu.
Ten wywiad, to kolejny dowód na sojusz komuchów z
polo (79.186.60.xxx)
06.08.10, 15:40
Ten wywiad, to kolejny dowód na sojusz komuchów z
polo (79.186.60.xxx)
06.08.10, 15:40
"liberałami z solidarności" 1988. Tak właśnie wygląda "normalność" III RP.
Tu tkwi sedno sloganu - zgoda buduje.
Moja ocena
Władysław (79.186.32.xxx)
06.08.10, 17:20
Moja ocena
Władysław (79.186.32.xxx)
06.08.10, 17:20
Zbyt dużo rozmów z lewactwem na tym portalu. Wiadomo przecież, że tylko PiS to prawica i centroprawica. Nałęcz sytuuje się po środku partii palikotów. Chcę słuchać takich jak on, ale rzadziej.
--------
WP (217.153.123.xxx)
06.08.10, 17:54
--------
WP (217.153.123.xxx)
06.08.10, 17:54
------------
psycholom jak jaro wolno mowic co chca
nintom (99.229.50.xxx)
06.08.10, 23:47
psycholom jak jaro wolno mowic co chca
nintom (99.229.50.xxx)
06.08.10, 23:47
prezesowi wolno powiedzieć wszystko - GDYBY Palikot powiedział, że LECH ZOSTAŁ wybrany przez nieporozumienie formacja pis zachrypła by z oburzenia
pISLAM jest odrazajacy
darek (99.229.50.xxx)
06.08.10, 23:49
pISLAM jest odrazajacy
darek (99.229.50.xxx)
06.08.10, 23:49
prezesowi wolno powiedzieć wszystko - GDYBY Palikot powiedział, że LECH ZOSTAŁ wybrany przez nieporozumienie formacja pis zachrypła by z oburzenia
JAROSLAW MNIE OSZUKAL
odwaga (99.229.50.xxx)
06.08.10, 23:51
JAROSLAW MNIE OSZUKAL
odwaga (99.229.50.xxx)
06.08.10, 23:51
. Dzisiaj pomimo iż głosowałam na Kaczyńskiego,jestem szczęśliwa ,że takich jak ja było mniej. Wstydzę się tym ,bo jeżeli ma mnie reprezentować człowiek wg mnie tak zawistny tak mściwy to ja tego nie chcę,Tym bardziej ,gdy w swoim obwodzie ma ludzi w wychowaniu których,rodzice popełnili błąd wychowawczy-brakło kultury ,przewyższyło chamstwo jak u p Kempy,
Dzisiaj z całego serca gratuluję NOWEMU PREZYDENTOWI KOMOROWSKIEMU !
obrzydliwe kartofle, dosc - niech sie wynosza
romp (99.229.50.xxx)
06.08.10, 23:52
obrzydliwe kartofle, dosc - niech sie wynosza
romp (99.229.50.xxx)
06.08.10, 23:52
kiedyś nazwano ich kartoflami,jest to niemiecki odpowiednik buraka
zacięty,bez poczucia humoru,pamiętliwy i gburowaty
ZABILES BRATA!!!
hysyta (99.229.50.xxx)
06.08.10, 23:53
ZABILES BRATA!!!
hysyta (99.229.50.xxx)
06.08.10, 23:53
!!! to ty zabiłeś swojego brata bo ci przeszkadzał w karierze politycznej , nie chciał wykonywać twoich poleceń , tak bywa, w historii pełno jest faktów i przykładów zabijania dla kariery .Maciarewicz powinien najpierw ciebie sprawdzić bo jesteś pierwszym podejrzanym .Wiekszość Narodu jest o tym przekonana. I dlatego nie pomogą ci pijani bojówkarze , nie zatrzesz swojej winy bo od nitki do kłębka dojdą do prawdy.
on nic nie pilnuje bo i już nic nie może.
Barbara P. (77.223.240.xxx)
07.08.10, 10:11
on nic nie pilnuje bo i już nic nie może.
Barbara P. (77.223.240.xxx)
07.08.10, 10:11
Egzamin Suwerenności - którego polskie władze nie zdały bo i nie mogły, o czym poniżej. W miniony poniedziałek, 2-go sierpnia, 2010 roku, w rumuńskiej części Karpat, miała miejsce katastrofa helikoptera, w wyniku której zginęło sześciu członków izraelskich sił powietrznych. Wasalskie i "poprawne politycznie" media, nie poświęciły zbyt dużej uwagi tej katastrofie, tym bardziej, że całość jest przykładem na to, jak powinna wyglądać reakcja, w pełni suwerennego państwa. Mimo oficjalnego doniesienia o tym, że śledztwo odbywać się, będzie wspólnie i Rumunia wyraża gotowość pomocy władzom Izraela w dokonaniu wszelkich ustaleń, to wszystko odbyło się, akurat odwrotnie, jak w przypadku smoleńskiej tragedii. Izrael natychmiast wysłał 60-ciu komandosów, nie licząc innych osób z personelu mającego prowadzić śledztwo i zabezpieczył miejsce katastrofy. Przedstawiciele władz rumuńskich zostały sprowadzone wyłącznie do roli obserwatorów, bez możliwości zabezpieczenia szczątków helikoptera, który natychmiast został przewieziony do Tel Awiwu, w celu dalszych badan. Żadne doniesienie prasowe, na które mogłyby mieć wpływ władze Izraela czy Rumuni, nie zasugerowało jakiejkolwiek przyczyny tej katastrofy, jak to miało miejsce, od pierwszych godzin po tragedii smoleńskiej. Reasumując, można z całą odpowiedzialnością stwierdzić, że władze Izraela zdały egzamin z suwerenności państwowej i postąpiły tak, jak powinno działać każde, szanujące swą suwerenność państwo. Nie będę się, rozwodził nad przykładami nieudolności i całkowitym brakiem zachowań suwerennych ze strony państwa polskiego, bo większość zna matactwo, jakie trwa nadal, w sprawie tragedii smoleńskiej. Obecna "wojna o krzyż", jak ją nazywają "poprawne media", jest przykładem protestu ze strony społeczeństwa polskiego wobec trwania matactwa smoleńskiego. Doniesienia typu:
- telefon jednego z BOR-owców działał jeszcze po katastrofie;
- Jarosław Kaczyński widział zmasakrowane zwłoki swego brata, zwłoki które jeszcze kilka godzin wcześniej, wyglądały zupełnie inaczej, na co ponoć są dowody, w postaci zdjęć ciała Lecha Kaczyńskiego...stanowią dalsze przykłady na to, że mamy do czynienia z haniebnym matactwem najwyższych władz państwowych R.P.
Nie mam złudzeń, co do tego, że po złożeniu przez śp. już Lecha Kaczyńskiego wymuszonego na nim presją, agresją, chamstwem, pamiętamy to bardzo dobrze my Polacy, podpisu pod Traktatem Lizbońskim, nasza Ojczyzna przestała być krajem suwerennym. W gruncie rzeczy to, co się, działo od 10-go kwietnia, 2010 roku, jest tylko potwierdzeniem mojej tezy: Rzeczpospolita Polska, nie jest państwem suwerennym i jako takie, nie prezentuje już zachowań, typowych dla państw suwerennych. Dzisiejszym tego przykładem, jest fakt ogłoszenia, że Prezydent Bronisław Komorowski - prezydent wszystkich agentów spec-służb wojskowych - z pierwszą, oficjalną wizytą, udaje się, do Brukseli. W czasach PRL-u, I-szy sekretarz PZPR, udawał się, do Moskwy, którą obecnie zastąpiła Bruksela. Wymowa tego faktu jest jednoznaczna oraz jego "krzywoprzysięstwo", każdy samodzielnie myślący wie o co mi chodzi, pisał o tym Stanisław Michałkiewicz określa Bronisława Komorowskiego, jako typowego wasala Sowietu Europy.Prezydent wszystkich Polaków - gdybyśmy takiego oczywiście mieli - powinien udać się, do któregoś z krajów Europy środkowo-wschodniej, rozpoczynając tym sposobem proces, tworzenia silnych więzi z krajami tzw. "nowej Europy", jako politycznej konieczności, w obliczu zawłaszczania kontynentu przez Niemcy i Francję. W czasach, gdy Naród polski toczył walkę o odzyskanie suwerenności, krystalizowała się, już wizja przyszłej, zjednoczonej Europy. Wizję tą, od samego początku kształtowały Niemcy, które na drodze uzależnień ekonomiczno-politycznych, już wtedy zamierzały Europe sobie podporządkować. Niewiele osób zwraca uwagę na symboliczny charakter postaci Konrada Adenauera i jego role w tworzeniu Wspólnoty Węgla i Stali, będącej zalążkiem przyszłego EWG i w końcu Unii Europejskiej. Niewielu widzi zależność miedzy tym faktem, a szczególną atencją, jaką darzą K. Adenauera europosłowie z Niemiec. Niezależnie od swych preferencji politycznych, jednakowo uznają go za jednego z ojców Zjednoczonej Europy.
Nikomu nie przychodzi na myśl, że plan utworzenia Zjednoczonej Europy, powstawał w zaciszu gabinetów III Rzeszy i sam Konrad Adenauer , został mianowany przez Adolfa Hitlera, tzw. Ministrem bez teki...III Rzesza utraciła swoją suwerenność, zmuszona do bezwarunkowej kapitulacji, także przez jej Starszego Brata Sowiety Wschodnie ale dawni naziści nie zrezygnowali bynajmniej z rządzenia całą Europą, po upadku Starszego Brata ze wschodu. Swój "plan" próbowali początkowo "sprzedawać", jako wizję Europy - Matki Zjednoczonych w Konfederację, Suwerennych Narodów.
Na taka wizje Europy zgadzała się, większość, ale po upadku Bloku Sowieckiego, sięgnięto po sprawdzone wzorce Super-Państwa Federalnego i mamy dzisiaj, nowy Sowiet Europy. Nie może więc dziwić nikogo, że Polska oraz inne kraje, maja być sprowadzone do roli Prowincji Federacji Europejskiej, tzw. Stanów Zjednoczonych Europy (najprościej, należy to nazwać Sowietem Europy). Czyż dziwić może, że Bronisław Komorowski tzw. prezydent Polski, udaje się, z wizyta do Brukseli? Życie dostarcza nam coraz to nowych dowodów na tezę, że Rzeczpospolita Polska, to tylko szyld, za którym nie kryje się, nic poza nazwą. Suwerenny Byt Państwowy został nam zabrany i każdy przejaw walki z tradycją, historią, symbolami religijno-narodowymi Polaków, stanowi przykład walki o całkowite wymazanie z naszej pamięci narodowej, dążenia do odzyskania tejże suwerenności.
Sprowadzanie sporu o krzyż, do rangi walki ekstremy prawicowej i lewicowej, jest nie tylko nadużyciem ze strony mediów, jest przede wszystkim, odwróceniem uwagi Narodu polskiego od faktu, jakim jest utrata suwerenności państwowej, Rzeczpospolitej Polski oraz problemów gospodarczych Kraju, zadłużenia, praktycznie już bankructwa, gdy podatki z PIT nie starczają na pokrywanie rat zaciągniętych zobowiązań, zadłużenia. Z czego mają być pokryte inne zobowiązania państwa, już tylko landu Sowietu Europy, do którego wcisnęło nas raptem 27% skomuszałego ( przy 52% frekwencji), roszczeniowo nastawionego i wierzącego w cuda, że Sowiet Europy coś da i rozwiąże wszystkie nasze problemy społeczeństwa, w sfałszowanym referendum, a no z kieszeni podatnika, lecz o tym media, prasa milczy, dlaczego? pytajcie Polacy..Władze państwowe nie zdały egzaminu z obrony naszej suwerenności, ale nie zwalnia to nas, jako Narodu, z obowiązku walki o jej odzyskanie. Będzie to proces bardzo długi i nie można wykluczyć dalszych ofiar, ale wierzę, że Naród zda Egzamin Suwerenności, Egzamin którego nie zdała władza państwowa.
Czy przysięga jest ważna? Bronek się, POmylił.!!!
Barbara P. herbu Bończa i Rak (77.223.240.xxx)
07.08.10, 20:24
(Ten matoł z 11 dniowym magisterium z przeżartym przez alkohol mózgiem nawet wysłowić się, nie potrafi, przekręcił słowa przysięgi, gdyby to był Kaczyński "polska" prasa, media by wyły przez co najmniej miesiąc, żądając powtórki, dymisji, obrzucając przy tym obelgami, a tu dziwna cisza, dlaczego?, ten mgr historii wysłowić się, poprawnie nie potrafi, jak on skończył szkołę powszechną, średnią, o "studiach" dla cymbałów, bo takimi była za czasów komuny "historia", kierunek studiów na uniwersytetach,szli na niego ostatnie tłumoki ze szkół średnich, ledwo maturę zdający, ja przynajmniej mam dr i magisterium z bardzo trudnych studiów z mikrobiologii na UMCS, kończyłam z jedną z najlepszych lokat, pracę magisterską pisałam samodzielnie 8 miesięcy, liczyła 300 stron maszynopisu, promotor nielegalnie ją wykorzystał do swych celów, za późno się, o tym dowiedziałam, miałby sprawę sądową o plagiat. Mam osiągnięcia naukowe, zawodowe a Bronek co ma? czerwony nos, zniszczone serce i wątrobę a jesteśmy rówieśnikami, ten sam rocznik i on żyje ponad 20 lat jak wesz na garbie polskiego podatnika i POdatnika, nie dając mu nic w zamian, prócz łgarstw i kpin z niego, zresztą nie tylko on, jego ryży fuhrer także, etc.. ) - Pomyłka Komorowskiego - czy zaprzysiężenie jest ważne? - 6.08.2010 r. o godzinie 10.00 Bronisław Komorowski został zaprzysiężony na prezydenta Polski. Podczas wypowiadania słów przysięgi zmienił on jednak jedno ze słów zamiast "dobro" wypowiadając "dobrość". Przejęzyczenie wywołało burzę komentarzy i pytań o legalność objęcia urzędu. Przeciwnicy Bronisława Komorowskiego nie przeoczyli pomyłki i przypomnieli, iż w podobnej sytuacji Barack Obama ponownie złożył przysięgę. Głównym winowajcą był wtedy prezes Sądu Najwyższego John Roberts, który dyktując z pamięci słowa przysięgi przestawił szyk słów w zdaniu. Zamiast: "uroczyście przysięgam, że będę wiernie sprawował urząd prezydenta Stanów Zjednoczonych", powiedział: "uroczyście przysięgam, że będę sprawował urząd prezydenta Stanów Zjednoczonych wiernie". Mimo chwili zawahania Barack Obama powtórzył błędną formułę. Amerykanie, ze względów ostrożności uznali, że przysięgę trzeba powtórzyć, chociaż wielokrotnie podkreślano, że Obama został zaprzysiężony prawidłowo. Powtórzenie przysięgi przez prezydenta USA jest koronnym argumentem wszystkich oburzonych. Wielu internautów twierdzi, że przysięga jest nieważna. A to prowadzi ich do jednego wniosku - Bronisław Komorowski nie jest prezydentem. Innego zdania są ustrojoznawcy. Wykładowca Uniwersytetu Warszawskiego Tomasz Słomka w rozmowie z Wirtualną Polską stwierdził, że przysięga jest ważna. - Nie jest to nic co wypaczałoby sens przysięgi. Słowa roty zostały wypowiedziane, nawet przy dodaniu dodatkowej formuły 'tak mi dopomóż Bóg'. Pomyłkę należy traktować jako lapsus językowy - stwierdził dr Słomka. Fakt, iż zaprzysiężenie jest ważne powinien uspokoić opinię publiczną, jednak nie wymaże on z pamięci błędów nowego prezydenta. A już na pewno nie zmieni sceptycyzmu osób, które pomyłkę komentowały w internecie słowami "jaki prezydent, taka przysięga". Zgodnie z art. 130 konstytucji prezydent obejmuje urząd po złożeniu wobec Zgromadzenia Narodowego następującej przysięgi: "Obejmując z woli Narodu urząd Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej, uroczyście przysięgam, że dochowam wierności postanowieniom Konstytucji, będę strzegł niezłomnie godności Narodu, niepodległości i bezpieczeństwa Państwa, a dobro Ojczyzny oraz pomyślność obywateli będą dla mnie zawsze najwyższym nakazem". Przysięga może być złożona z dodaniem zdania: "Tak mi dopomóż Bóg".
jarek za DYKTATURA pISLAMU
KIKI (99.229.50.xxx)
07.08.10, 23:58
jarek za DYKTATURA pISLAMU
KIKI (99.229.50.xxx)
07.08.10, 23:58
To zaprzyziezenie przede wszystkim jest wynikiem wyborow w demokratycznym panstwie. Wyborow, ktore czlowiek szanujacy demokracje powinien zaakceptowac, a przegrany powinien zadac sobie pytanie "co zle robie i dlaczego narod wybral kogo innego" i moze sprobowac sie zmienic. Ale jak widac demokracja dla Pana JK to puste slowa, a wola narodu to nieporozumienie.
BIEDAKOWI SIE MIESZA CALKIEM
erpe (99.229.50.xxx)
07.08.10, 23:59
BIEDAKOWI SIE MIESZA CALKIEM
erpe (99.229.50.xxx)
07.08.10, 23:59
Czy zaprzysiężenie Jaroslawa nie byłoby wynikiem śmierci jego brata? Coś mi tu ..... nie gra!
dziedziczna prezydencja kaczynskich i dubienieckich
Anita (99.229.50.xxx)
08.08.10, 00:01
dziedziczna prezydencja kaczynskich i dubienieckich
Anita (99.229.50.xxx)
08.08.10, 00:01
? Wygląda na to, że ten malutki człowieczek wbił sobie do łepetynki, że prezydencja mu się naturalnie należy, bo jego brat "poległ męczeńską śmiercią"... Żenua, panie prezesie.
PROSTACZKI Z pISLAMU
Ewa (99.229.50.xxx)
08.08.10, 00:02
PROSTACZKI Z pISLAMU
Ewa (99.229.50.xxx)
08.08.10, 00:02
. Poza tym, jako podatnik i wyborca nie życzę sobie, aby marny parlamentarzysta w postaci chociażby szczypińskiej czy kempy - nie szanowały wyboru 53% polskich obywateli.
CYNICZNY KLAMCA KACZYNSKI
Mirka (99.229.50.xxx)
08.08.10, 00:04
CYNICZNY KLAMCA KACZYNSKI
Mirka (99.229.50.xxx)
08.08.10, 00:04
Ale śmierć brata pozwoliła mu brać udział w wyborach i OKŁAMAĆ 8 milionów ludzi! A jakby wygrał ? to przyszedłby na zaprzysiężenie?
PYCHA I ZADZA WLADZY ZABILY LECHA
kropka (99.229.50.xxx)
08.08.10, 00:05
PYCHA I ZADZA WLADZY ZABILY LECHA
kropka (99.229.50.xxx)
08.08.10, 00:05
śmierć mojego brata jest wynikiem mojej chorobliwej żądzy władzy!!!
Taki sojusz "liberałów" z komuchami trwa od 1988-89 r.
polo (83.21.148.xxx)
08.08.10, 10:33
Taki sojusz "liberałów" z komuchami trwa od 1988-89 r.
polo (83.21.148.xxx)
08.08.10, 10:33
Nałęcz potwierdza tylko to, co i tak jest znane.
A barany wyborcze myślą, że mają demokrację.
Ten również
ania (83.30.230.xxx)
08.08.10, 19:34
Ten również
ania (83.30.230.xxx)
08.08.10, 19:34
Ten komuch z załączonego obrazka brał również udział w zaszczuciu Prezydenta Najjaśniejszej Rzeczpospolitej wybranego w wolnych demokratycznych wyborach.Taki z niego profesor jak z niesioła,szynyszyn,winieckiegoi innych.
do psychiatry
julek (99.229.50.xxx)
08.08.10, 23:43
do psychiatry
julek (99.229.50.xxx)
08.08.10, 23:43
Tylko jak wytłumaczyć zachowanie jego partyjnych kolegów (podwładnych) rodzaju
Brudzińskiego, Kurskiego, Karskiego, Kempy, Macierewicza (chociaż akurat
Macierewicz też sprawia wrażenie, że jego zdrowie psychiczne odbiega od
ideału). Czy PiS to partia zwyrodniała (w sensie medycznym i potocznym)?
zimny Jaro ?
pipi (99.229.50.xxx)
08.08.10, 23:45
zimny Jaro ?
pipi (99.229.50.xxx)
08.08.10, 23:45
Odsłonił się, ale chyba nie teraz? Zawsze to było wredne i głupie i wiadomo to
powszechnie od jakichś 20 lat.
Czas najwyzszy na "Zimnego Jarka" !!!!
Ciezko chory psychicznie
maczo (99.229.50.xxx)
08.08.10, 23:48
Ciezko chory psychicznie
maczo (99.229.50.xxx)
08.08.10, 23:48
Kaczyński nie jest straszny. Jest ciężko chory. Chory psychicznie.
A nijak mu pomóc nie można.
LECZYC CHOREGO JARA
dr psychiatra (99.229.50.xxx)
08.08.10, 23:49
LECZYC CHOREGO JARA
dr psychiatra (99.229.50.xxx)
08.08.10, 23:49
Wprawdzie wiadomo, że im wcześniej zacznie się chorobę (także psychiczną)
leczyć, tym wyniki leczenia będą lepsze, jednak kto się odważy zaproponować
zamknięcie tego, akurat, chorego, we właściwym dla jego choroby szpitalu i
rozpoczęcie intensywnego leczenia?
Żeby wyjść na zwolennika radzieckich "psychuszek" i specjalistę od
"schizofrenii bezobjawowej"?
jaro do psychiatry
mach (99.229.50.xxx)
08.08.10, 23:50
jaro do psychiatry
mach (99.229.50.xxx)
08.08.10, 23:50
I tak biedny jaro zacznie być leczony (i to - przymusowo, za to mało
skutecznie, albo i całkiem bezskutecznie, bo zdecydowanie za późno), dopiero
gdy zrobi coś - sobie lub komuś - co będzie ewidentnie podpadało pod paragraf,
albo dotknie go kompletne i ciężkie załamanie nerwowe.
problem choroby psychicznej
doktor (99.229.50.xxx)
08.08.10, 23:52
problem choroby psychicznej
doktor (99.229.50.xxx)
08.08.10, 23:52
Tragedia polega na tym,ze jest on,czy to sie komus podoba czy
nie,jaro jest najwazniejszym opozycyjnym politykiem...Dlatego media NIE MOGA o nim
nie pisac...Po prostu MUSZA!!
Media powinny,moim zdaniem,zastanowic sie nad tym JAK,CO i KIEDY o nim
pisza!
choroba psychiczna
amgl (99.229.50.xxx)
08.08.10, 23:54
choroba psychiczna
amgl (99.229.50.xxx)
08.08.10, 23:54
Kaczynski istnieje,jest politycznym ispolecznym FAKTEM... i to wcale nie
malego kalibru!!
Tym trzeba sie zajac,a nie wysylaniem go do psychiatry!!!
Nie zachowujmy sie jak bezsilnne dzieci,ktore czuja sie obrazane przez
Kaczynskiego,wiec musza mu odplacic tym samym...To prowadzi do nikad...
czy wszyscy zdali egzamin po Smolensku ?
res (83.29.163.xxx)
09.08.10, 01:10
czy wszyscy zdali egzamin po Smolensku ?
res (83.29.163.xxx)
09.08.10, 01:10
Pan Komorowski powiedział w czasie inauguracji ,że po Smolensku 'nasze państwo sprostało tej próbie ,sprostaliśmy wszyscy'
Zaiste , mądre i prawdziwe słowa.
Sprostał z pewnością Tusk , oddając śledztwo Putinowi i mając do niego cały czas zupełne zaufanie ,
Sprostał Klich nie zabezpieczając ani lotu ani lotniska w Smoleńsku i pytając po co nam zdjęcia satelitarne?
Sprostał Sikorski , który 2 godziny po katastrofie stwierdził , że to była wina pilotów , a potem naciskając na Hillary Clinton , żeby nie odwiedziła Wawelu
Sprostał też Arabski organizując lot w taki sposób
Sprostała Kopacz ,która kłamała w sejmie , że ziemia w Smoleńsku została przekopana na metr wgłąb
Sprostał Miller latając do Moskwy jako listonosz po kolejne drugorzędne informacje
Sprostał Graś , przepraszając po rosyjsku za to ,że pomylił formacje ,z której pochodziły smoleńskie hieny
Sprostał i sam Komorowski przejmując w pośpiechu kancelarię prezydenta przed stwierdzeniem zgonu Lecha Kaczyńskiego ,wysyłając pijanych ludzi na grób A. Walentynowicz i mówiąc o profanacji miejsca katastrofy jako o nieznaczącym drobiazgu
Wszyscy sprostali , to jasne .
Bo gdyby nie sprostali to ustąpiliby i przeprosili , a przecież żadnej dymisji nie było...
http://smolensk-2010.pl/2010-05-14-54-pytania-nadal-aktualne-aktualizacja-13-05-2010.html