Polska » Forum » Fakty » Kraj » Dyskusja

Klasyka Woodstockowa (7)

Niniol (83.10.146.xxx) 30.07.10, 16:46

Jest Woodstock to i ludzie wylatują w pociągów. Ot taka świecka tradycja.

Rozwiń Nirvana Palikota Owsika! NorvidNH (195.20.2.xxx) 30.07.10, 19:17
Rozwiń phi fru (217.172.242.xxx) 30.07.10, 21:32
Rozwiń nic złego nie zrobił byc człowiekiem  (217.113.225.xxx) 30.07.10, 22:26
Rozwiń O jednego barana za dużo ten obcy (77.253.73.xxx) 31.07.10, 22:42
Rozwiń Po co te kolokwializmy? Władysław (193.84.182.xxx) 01.08.10, 08:35
Rozwiń polskie pociagi i ubikacje okonek (77.211.73.xxx) 02.08.10, 22:16

regulamin

wciskanie kitu
wiebicie Donaldinia Górnicy zachowają przywileje emerytalne. Premier odkłada ich likwidację, bojąc się spadku poparcia.lnk »

Brawo p. Witoldzie
Leonard Wreszcie rzeczowy, wyważony i BEZSTRONNY tekst - pewnie dlatego, że w odróżnieniu od zdecydowanej większości dziennikarzy i kibiców nie ma Pan na ramionach piłki (skórzany pęcherz wypełniony powietrzem) ale GŁOWĘ. »

Panie Gosiewskie
eetam Niezłe jaja! »

A2 to bubel
Sybirak 45 lat przeoracowałem w budownictwie, więc proszę mi pokazać choć jedno kryterium jakości wyspecyfikowane w projekcie tej drogi. Dziś media donoszą o projekcie nowelizacj Prawa zamówień publicznych, a ja nadal twierdzę, ze to będzie następny bubel prawny, bo nowelizaxja bubla musi być bublem. Żeby stworzyć dobre prawo zamówień publicznych, trzeba poprosić Anglików o pomoc. Czemu Anglików? No bo Anglia posiadała system przetargowy 50 lat przed powstaniem UE i 10 lat przed powstaniem korupcjogennego i kryminogennego PZP. »

Brawo panie Duda
Renata NOBEL SIE W GROBIE PRZEWRACA SŁYSZĄC TEGO KRETYNA. »

Rak trzustki nie zawsze zabija
Henryk u mnie stwierdzono raka trzustki przed 1o-ciu laty ,nikt nie wierzyl w wyleczenie,bo rak byl zaawansowany.Wyleczyl mnie jednak polski lekarz Dr.Gordon Theodor z Duesseldorfu.Ja nie mialem innej alternatywy,nic do stracenia.Sam nie wierzylem w wyleczenie,a jednak dzisiaj jestem zdrowy. Wszyscy w Polsce,lekarze i znajomi zaliczyli ten przypadek do CUDOWNEGO wyleczenia.Wiele ciekawych informacji istnieje w internecie,komentarze, wpisy polskich pacjentow wyleczonych z raka i to bez zastosowania chemio- terapii,albo zaraz po operacji pod: "Dr.Gordon Theodor,wszystkie komentarze" Ja nie zaprzeczam PROFILAKTYKAjest konieczna,ale u mnie nie stwierdzono odrazu raka trzustki,leczono mnie na GASTRITIS(taka byla pierwsza diagnoza) a potem stwierdzono raka trzustki. »

Legendarny oszust!
NorvidNH To że był symbole nie oznacza że jest legendą. Człowiek o mentalności dziecka z Downem! Jest żywym przykładem chamstwa jakie cechuje obecną ekipę rządząca PEŁO.Ślepa wiara Bolkosia w to,że zawsze ma coś do powiedzenia robi z niego podsobnego do Niesiołą chama publicznego. Przy korycie i zawsze przeciwko Polsce i Polakom! »

Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie PolskaTimes.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.