Polska » Forum » Dyskusja

PAP - śmieszny jest... (8)

kata (89.230.132.xxx) 29.07.10, 22:48

przecież Seremet tłumaczył, że we wniosku nie pytano o mgłę. Co za kompromitacja, kto tam pracuje???? Analizy dot. mgły wpłynęły z polskich instytutów badawczych.

Rozwiń Sztuczna mgła? Jak najbardziej możliwa, Niemcy już to wykorzystują! Myślę sobie (81.190.44.xxx) 30.07.10, 06:14
Rozwiń Tu jest wszystko jasne zorro (83.30.202.xxx) 30.07.10, 06:32
Rozwiń KOMOROWSKI I TUSK POPEŁNILI PRZESTĘPSTWO? WP (77.223.240.xxx) 30.07.10, 08:59
Rozwiń do kata kk (178.183.230.xxx) 30.07.10, 09:01
Rozwiń Amerykanie (NSA, CIA) dobrze wiedzą co się, tam wtedy stało, mają zdjęcia i podsłuchy. WP (77.223.240.xxx) 30.07.10, 09:04
Rozwiń Komentarze do poniższego tekstu z niezależna. pl ludzie jednak myślą. WP (77.223.240.xxx) 30.07.10, 09:10
Rozwiń Rozszerzenie - Amerykanie (NSA, CIA) dobrze wiedzą co się, tam wtedy stało, mają zdjęcia i podsłuchy WP (77.223.240.xxx) 30.07.10, 09:53

regulamin

PANIE GENERALE
MAX- WYBORCA PIS NAPISZĘ TAK JAK ZA ROK ZOBACZĘ TYLU GENERAŁÓW DYWIZJI ILE JEST DYWIZJI TO POWIEM ZE WARTO BYŁO SIĘ PANU Z TYMI LUDZI ZADAWAĆ !!!- PAN TO CZYTAJĄC WIE PEWNIE CO MAM NA MYŚLI!! A CO DO WOJSKA ZAWODOWEGO TO WIE PAN DOBRZE JAK I JA ŻE NAS PODATNIKÓW CZĘSTO ZBYT CZĘSTO WOJSKO I NADZÓR CYWILNY OSZUKIWAŁO ! - ALE WIEM ZE TO NIE PANA WINA !! »

Panie Gosiewskie
eetam Niezłe jaja! »

I już ?
Muroff I to wszystko,Panie Redaktorze ? Napracował się Pan. »

Tanger, miasto portowe
okonek w Tangerze mialam okazje byc kilka dni, brudne uliczki to stare centrum, im blizej palacu tym czysciej. nowe miasto to typowe budownictwo bloki, zwykle ulice nic egzotyki. piekny jest widok z gory. dla osob przyjezdnych rada - tam sie porusza taksowkami, niebieskie sa wewnatrz miasta, kremowe mercedesy woza do okolicznych atrakcji turystycznych, polecam Grote Herkulesa. elita Tangeru mieszka w zamknietych i pilnie strzezonych urbanizacjach na obrzezach, wiec tego sie raczej zobaczyc nie da. Maroko jest krajem ogromnych kontrastow i to widac nawet w miastach portowych, przestalam sie dziwic karawanom arabskim uginajacym sie od wszelkiego rodzaju dobr jadacych szlakiem do promu w Algeciras. bieda, ze az czasem nie do uwierzenia. z ciekawostek to fakt, ze dlugi czas dyrektorem szpitala w Tangerze byl Polak, i to bardzo dobrze wspominany no i pytanie na bazarze, dlaczego Polacy teraz nie chca kupowac dolarow? wiec zapytalam a ile chcesz kupic? to nie zart, w Tangerze oprocz francuskiego bez problemu mozna sie dogadac po hiszpansku co zreszta czynilam. i co jeszcze sie rzuca w oczy - mnostwo kotow, ale w koncu to zwierzaki Allacha. »

A Bąk?
Jurek Dziwi mnie, że Bąk nie podał do sądu sprawcy "oblania" "wybitnego reprezentanta". Wszystko było nagrane i w czym problem. Dla mnie był to wynajęty człowiek przez GW? albo AW?, a może przez samego Bąka. Stawiam na gw. »

Jakoś Gorzałkę trzeba promować. Ja tyż mom plon polityczny.
robi prafciwy fan szlezjerstwa. Będzie tak od RAŚiu odłączy się Ruch Autonomi Katowic ( w skrócie RAK )od niego zaś Ruch Autonomi Podlesia ( w skrócie RAP )a na koniec moja stara ogłosi własny Ruch Autonomi Sypialni i będę musiał spać na kanapie. To ja pierd..taką politykę »

gadka szmatka
Reimund szkoda gadki, takich kobiet sa setki i zadna niezwodzi, klamie i oszukuje,,, szkoda tylko dziecka »

Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie PolskaTimes.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.