niedziela 12 lutego 2012 r. imieniny obchodzą: Damian, Nora, Modest
Barbara (82.143.150.xxx) 24.07.10, 18:30
Norblina na Biskupinie to miejsce mego dzieciństwa,nie znałam Cię bo jesteś dużo młodszy ode mnie i Twoje nazwisko nic mi nie mówi,a może wprowadziłeś się na tę uliczkę gdy mnie tam już nie było.
Norblina 2a,poddasze to moje pierwsze świadome miejsce na ziemi.Nie mieszkam tam,ale wchodzę do tej bramy i wracają wspomnienia,bo ta sama klatka, te same drewniane schody i parapet okienny,na którym siadywałam a nawet okna te same - mają pewnie z 80 lat.Dobrze jest czasem wrócić do czasów minionych zamknietych pod nr 2a przy małej uliczce Piotra Norblina.
dotknąc nieskończoności
Mosze
Szanowny Panie Zarzeczny ! Nie odzywałem sie tu, bo Pan pisałeś o facetach w krótkich majtkach, ktorzy kopią coś okrągłego i mają z tego radość. Mnie to nie dotyczy - kopanie i radość ? Ale Pan znów zacząłeś myszleć. I to sze da czytać, to sze da analizować. To sze da lubić. Pan mniej myszli o kopanie, Pan więcej myszli o myszlenie. »
Najwyższy czas
Lesio
Zdanowska już wykazała swoją niekompetencję, Łódź dłużej nie może czekać, szkoda czasu. Jej poprzednik był też do niczego, może teraz znajdziemy kogoś właściwego. »
PANIE GENERALE
MAX- WYBORCA PIS
NAPISZĘ TAK JAK ZA ROK ZOBACZĘ TYLU GENERAŁÓW DYWIZJI ILE JEST DYWIZJI TO POWIEM ZE WARTO BYŁO SIĘ PANU Z TYMI LUDZI ZADAWAĆ !!!- PAN TO CZYTAJĄC WIE PEWNIE CO MAM NA MYŚLI!! A CO DO WOJSKA ZAWODOWEGO TO WIE PAN DOBRZE JAK I JA ŻE NAS PODATNIKÓW CZĘSTO ZBYT CZĘSTO WOJSKO I NADZÓR CYWILNY OSZUKIWAŁO ! - ALE WIEM ZE TO NIE PANA WINA !!
»
Generalnie jestem zdania, że ...
pracowniczka
Baby w wszelkich instytucjach wprowadzają więcej chaosu i intryg niż korzysci. »
cudownie!!!
123
Amerykanie zrozumieli i docenili film o holocauście, o sprawie typowo europejskiej. Oby "W ciemności" przegoniło "Rozstanie". »
Kowalczyk i Lis
GAMA
Pan Lis stara sie ostatnio pisać takie rzeczy, które nie narażają go z jakiejkolwiek strony politycznej.
Lis jako chytre zwierzę unosi nos do góry i węszy z której strony pochodzi jakaś woń. Na razie nie może wyczuc co się świeci, wieć pisze dyrdymałki. Praca w TV2 jest bardzo niepewna, a zatrudnienie przez Polsat czy TVN jeszcze bardziej niepewne.
Dlatego chytry Lis zabrał sie za tematy politycznie obojętne (na których się zresztą nie zna).
Proszę węszyc dalej Panie Lisie! »
Wrocław rezygnuje z generalnego wykonawcy stadionu na Maślicach
aa.6
Ręce opadają »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.