PolskaTimes.pl

Najlepszy program TV w sieci

czwartek 09 lutego 2012 r. imieniny obchodzą: Apolonia, Eryka, Cyryl

Polska » Forum » Warszawa » Dyskusja

informacja:
W podanym wątku nie ma żadnych odpowiedzi

Że ile tych Swingów?? (1)

uparty (94.75.121.xxx) 18.07.10, 22:01

Ile tych Swingów?? Z tego co wiem, to jeździ 15 pojazdów 120N zwanych PESA-mi i jak na razie jest jeden 120Na zwany Swingiem. Pani Tereso. Proszę to poprawić tę informację, bo to co Pani napisała o Swingach to wierutna bzdura...

regulamin

Zaloguj się

Zarejestruj się

Przypomnij hasło

Kibice wcale nie liczyli na sponsora tytularnego stadionu za 30 mln. bo wiedzieli,
Najwspanialszy klub na świecie że te pieniądze weźmie miasto a nie klub. »

odszkodowania
kancelaria Oferuje pomoc w uzyskaniu naleznego odszkodowania oraz refundacji kosztów leczania dla wszytskich osób poszkodowanych w wypadku. monika.wojciechowicz@prawo-kancelaria.pl 517121418 »

Policja
Ace Pan Borowiak jak zwykle ma wytłumaczenie dla nieudolnych policjantów. A nie mogli szukać na odwrót, tj. w nocy strażacy, a w dzień policjanci? Nie, bo kto by strzelał w dzień foty z radarów? »

W normalnym
Palę z kotem W normalnym kraju ta baba była by już bezrobotna, a po drugie w normalny kraju stacja taka jak TVN nie była by dopuszczona do czwartej władzy, bo nie płaci u nas podatków tylko w Luksemburgu. »

Historia się powtarza
GAMA I tak, historia się powtórzy, ziści się wizja jednego państwa. Żydzi wtopią się wśród Palestyńczyków, jak było to na początku nowej ery. Taki proces zaistnieje na skutek realnej demografii. Zostanie państwo Palestyna (którego zresztą nigdy przedem nie było). I znowu, po latach, Żydzi będą walczyli o swoje państwo, które, ze względu na swoje lenistwo prokreacyjne, sami rozmydlą. »

chory pomysł
xfj Durny pomysł. wystarczy że całe miasto zapier...ne jest reklamami. »

10 września to tylko W-w
W-w Warszawa zabrała mosiężne klamki ( na odbudowę ) i z resztą nie tylko , a teraz jeszcze walkę bez jaj. Lepiej niech sobie znajdzie swój pomysł na promocję, a nie korzysta z gotowych i to jeszcze cudzych. bleeeeeeeee Coś mi się zdaje, że dach w Warszawie do 10 września nie przejdzie przeglądu technicznego :) »