sobota 11 lutego 2012 r. imieniny obchodzą: Maria, Lucjan, Łazarz
lgb (62.89.106.xxx) 09.07.10, 11:15
P co ta rewolucja jak i tak nikt nie przestrzega nowej organizacji ruchu - czyli wszystkie skrzyzowania sa równorzędne - dalej ci co jada szeroka uwazaja ze maja pierwszeństwo a nawet byłem świadkiem jak auto policji skrecajac z grobli III w szeroka w prawo ustapilo pierwszeństwa pojazdowi jadacemu szeroką i nawet nie zareagowali
to po co zmiana organizacji ruchu na tym obszarze skoro nawet policja jej nie przestrzega
emeryci
Fang
ruszyli do boju.Tylko by nie dostali gorączki filipińskiej.Doborowe towarzystwo .Rolnik Piskorski ,nawet Józio pogodzony z Olkiem pomimo kiedyś ujawnionych przez Guzowatego nagrań.No cóż władza to narkotyk i ciągnie do koryta. koryta. »
PANIE GENERALE
MAX- WYBORCA PIS
NAPISZĘ TAK JAK ZA ROK ZOBACZĘ TYLU GENERAŁÓW DYWIZJI ILE JEST DYWIZJI TO POWIEM ZE WARTO BYŁO SIĘ PANU Z TYMI LUDZI ZADAWAĆ !!!- PAN TO CZYTAJĄC WIE PEWNIE CO MAM NA MYŚLI!! A CO DO WOJSKA ZAWODOWEGO TO WIE PAN DOBRZE JAK I JA ŻE NAS PODATNIKÓW CZĘSTO ZBYT CZĘSTO WOJSKO I NADZÓR CYWILNY OSZUKIWAŁO ! - ALE WIEM ZE TO NIE PANA WINA !!
»
Powtórka z chińskiego
Bogdan Dziuma
A NA WIOSNE WYKONAWCY ZEJDĄ BO KASY BRAK ! misiaki wyżarły »
Kostka do WC nie sprawdziła się.
kopernikus
W swięta kuna wyżarła mi też wygłuszenie silnika, kostka była i nic.
Pecha ma ten który ma ciepły silnik w porze wyjścia ich na szaber, wtedy wybierają ten samochód który jest ciepły i mogą sie tam przechować czyniąc szkody. 110zł nowa podbitka. »
Wrocław rezygnuje z generalnego wykonawcy stadionu na Maślicach
aa.6
Ręce opadają »
pomnik reklama
sdafsd
Wystarczy isć pod kościól w Chodzieży i zobaczyc przed nim ten niby pomnik-reklame firmy pana Z. i juz widomo kto ma układy »
Wybór tematu
szekla
"Poparcie dla PO gwałtownie spada, dla PiS rośnie" - może o tym warto napisać?
»
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.