Polska » Forum » Fakty » Świat » Dyskusja

Kłamstwa (2)

Sklave (83.8.216.xxx) 15.12.08, 20:04

Moze zamiast glupio tlumaczyc jakies artykuly i wrzucac je na stronke moglibyscie panstwo chociaz zweryfikowac swoje informacje z faktycznym stanem rzeczy w Grecji? Spoleczenstwo nie ma dosc, bo samo walczy na ulicach, nie wiem skad panstwo posiadacie takie skrajne informacje, ktore nie maja faktycznego poparcia wsrod ludzi na ulicach. To wina elit, ze ludzie musza posuwac sie do tak radykalnych krokow, zeby zwrocic ich uwage na swoje problemy, a nie "młodych demonstrantow". Prosilbym tylko o zweryfikowanie jaki przedzial wiekowy w tej chwili biega po ulicach chroniac sie przed przemoca ze strony policji i faszystow.

Rozwiń Brednie kViatu (83.3.21.xxx) 15.12.08, 22:09

regulamin

PANIE GENERALE
MAX- WYBORCA PIS NAPISZĘ TAK JAK ZA ROK ZOBACZĘ TYLU GENERAŁÓW DYWIZJI ILE JEST DYWIZJI TO POWIEM ZE WARTO BYŁO SIĘ PANU Z TYMI LUDZI ZADAWAĆ !!!- PAN TO CZYTAJĄC WIE PEWNIE CO MAM NA MYŚLI!! A CO DO WOJSKA ZAWODOWEGO TO WIE PAN DOBRZE JAK I JA ŻE NAS PODATNIKÓW CZĘSTO ZBYT CZĘSTO WOJSKO I NADZÓR CYWILNY OSZUKIWAŁO ! - ALE WIEM ZE TO NIE PANA WINA !! »

Panie Gosiewskie
eetam Niezłe jaja! »

I już ?
Muroff I to wszystko,Panie Redaktorze ? Napracował się Pan. »

Tanger, miasto portowe
okonek w Tangerze mialam okazje byc kilka dni, brudne uliczki to stare centrum, im blizej palacu tym czysciej. nowe miasto to typowe budownictwo bloki, zwykle ulice nic egzotyki. piekny jest widok z gory. dla osob przyjezdnych rada - tam sie porusza taksowkami, niebieskie sa wewnatrz miasta, kremowe mercedesy woza do okolicznych atrakcji turystycznych, polecam Grote Herkulesa. elita Tangeru mieszka w zamknietych i pilnie strzezonych urbanizacjach na obrzezach, wiec tego sie raczej zobaczyc nie da. Maroko jest krajem ogromnych kontrastow i to widac nawet w miastach portowych, przestalam sie dziwic karawanom arabskim uginajacym sie od wszelkiego rodzaju dobr jadacych szlakiem do promu w Algeciras. bieda, ze az czasem nie do uwierzenia. z ciekawostek to fakt, ze dlugi czas dyrektorem szpitala w Tangerze byl Polak, i to bardzo dobrze wspominany no i pytanie na bazarze, dlaczego Polacy teraz nie chca kupowac dolarow? wiec zapytalam a ile chcesz kupic? to nie zart, w Tangerze oprocz francuskiego bez problemu mozna sie dogadac po hiszpansku co zreszta czynilam. i co jeszcze sie rzuca w oczy - mnostwo kotow, ale w koncu to zwierzaki Allacha. »

A Bąk?
Jurek Dziwi mnie, że Bąk nie podał do sądu sprawcy "oblania" "wybitnego reprezentanta". Wszystko było nagrane i w czym problem. Dla mnie był to wynajęty człowiek przez GW? albo AW?, a może przez samego Bąka. Stawiam na gw. »

Jakoś Gorzałkę trzeba promować. Ja tyż mom plon polityczny.
robi prafciwy fan szlezjerstwa. Będzie tak od RAŚiu odłączy się Ruch Autonomi Katowic ( w skrócie RAK )od niego zaś Ruch Autonomi Podlesia ( w skrócie RAP )a na koniec moja stara ogłosi własny Ruch Autonomi Sypialni i będę musiał spać na kanapie. To ja pierd..taką politykę »

gadka szmatka
Reimund szkoda gadki, takich kobiet sa setki i zadna niezwodzi, klamie i oszukuje,,, szkoda tylko dziecka »

Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie PolskaTimes.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.