sobota 11 lutego 2012 r. imieniny obchodzą: Maria, Lucjan, Łazarz
!!! (195.245.68.xxx) 07.07.10, 09:33
rolki ok, ale nigdy nie zrozumiem tej siedzącej w wielu ludziach konieczności poczucia wspólnoty:
- nightskating'i
- zloty garbusów
- światełka do nieba
- pielgrzymki
- parady gejów
- kolejki do trumny w pałacu
- harleyowcy
- itd. itp.
może ktoś mi powie, z czego wynika to parcie do przeżywania wszystkiego w tłumie? to problem poczucia własnej wartości?
faszysta
jerzy
jestem przerażony »
Karalne ???
Kali
A aprobata do zabijania afganskich zywilistow to nie karalne.
»
Generalnie jestem zdania, że ...
pracowniczka
Baby w wszelkich instytucjach wprowadzają więcej chaosu i intryg niż korzysci. »
Nie ma jeszcze generalnej decyzji - most, czy tunel?
wit
Nie wprowadzajcie w blad. Dopiero w 2012 roku ma zapasc decyzja, czy przeprawa ma przebiegac mostem czy tunelem.
Zrodlo: http://www.femern.de/ »
a jaki kolor chcą ci niezadowoleni
W-w
protestować to potrafi każdy głupi »
co za ludzie...
katowiczanka
oglądałam transmisje na żywo z zapalania zniczy...wszystko było ok, póki ktoś nie połóżył tam tej lalki przypominającej niemowlę... czy ludzie są upośledzeni psychicznie? czy to teatr? rekonstrukcja zdarzeń? czy szopka noworoczna?? do cholery!!! widać że to sosnowiecka społecznosć... rozlejcie jeszcze krew na murach psychopaci!!!!!! »
Kowalczyk i Lis
GAMA
Pan Lis stara sie ostatnio pisać takie rzeczy, które nie narażają go z jakiejkolwiek strony politycznej.
Lis jako chytre zwierzę unosi nos do góry i węszy z której strony pochodzi jakaś woń. Na razie nie może wyczuc co się świeci, wieć pisze dyrdymałki. Praca w TV2 jest bardzo niepewna, a zatrudnienie przez Polsat czy TVN jeszcze bardziej niepewne.
Dlatego chytry Lis zabrał sie za tematy politycznie obojętne (na których się zresztą nie zna).
Proszę węszyc dalej Panie Lisie! »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.