50km (87.205.199.xxx) 10.12.08, 10:11
Na wszystko jest antidotum. Ale największe draństwo to ustawianie radaru na limit tylko 5km/h powyżej ograniczenia. Przecież i liczniki samochodowe i sam radar nie mieszczą się w tym zakresie. A jeśli chodzi o bezpieczna jazdę , to możliwe że tam gdzie będzie słupek, tam będzie wolniejsza jazda. Ale ustawienie fotoradarów wcale nie idzie w parze z miejscem niebezpiecznym. Co do zachowania się przy słupku to wystarczy że kierowca zwolni na te 30m przed i przyspieszy 30m po. Znając pomysłowość naszych posłów, spodziewał bym się nawet automatycznych kolczatek na drogach. Najtaniej wyjdzie zostawić dalej rozkładowi nasze ukochane drogi, którymi i tak się nie da szybko ujechać.
gadka szmatka
Reimund
szkoda gadki, takich kobiet sa setki i zadna niezwodzi, klamie i oszukuje,,, szkoda tylko dziecka »
Panie Gosiewskie
eetam
Niezłe jaja! »
Wielka Prezydentowa
Aga
Wszystko, to prawda, tylko dlaczego tak późno takie słowa o Wielkiej Kobiecie? »
Brawo panie Duda
Renata
NOBEL SIE W GROBIE PRZEWRACA SŁYSZĄC TEGO KRETYNA. »
wciskanie kitu
wiebicie Donaldinia
Górnicy zachowają przywileje emerytalne. Premier odkłada ich likwidację, bojąc się spadku poparcia.lnk »
Co wy k...a wiecie o lewicy
jacek
Towarzyszu Miller.
A twoja lewica to niby jaka jest???
Wiesz co to jest lewica bolszewicki kmiotku???
Lewica to formacja polityczna ,której celem jest ochrona interesów ludzi pracy najemnej!!!!
Powiedz mi towarzyszu co masz z tym wspólnego ty oraz twoja partyjka PZPR-SLD????
O Paligłupie nawet nie wspominam. »
PANIE GENERALE
MAX- WYBORCA PIS
NAPISZĘ TAK JAK ZA ROK ZOBACZĘ TYLU GENERAŁÓW DYWIZJI ILE JEST DYWIZJI TO POWIEM ZE WARTO BYŁO SIĘ PANU Z TYMI LUDZI ZADAWAĆ !!!- PAN TO CZYTAJĄC WIE PEWNIE CO MAM NA MYŚLI!! A CO DO WOJSKA ZAWODOWEGO TO WIE PAN DOBRZE JAK I JA ŻE NAS PODATNIKÓW CZĘSTO ZBYT CZĘSTO WOJSKO I NADZÓR CYWILNY OSZUKIWAŁO ! - ALE WIEM ZE TO NIE PANA WINA !!
»
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie PolskaTimes.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.