Polska » Forum » Dyskusja

Ja pamiętam jeszcze... (4)

Gość (87.105.133.xxx) 18.06.10, 18:52

Jest jeszcze jedna słynna lodziarnia przy placu Pereca, nazwa zwyczajowa to u Spuchały ale nie wiem czy ci Państwo jeszcze żyją i prowadza lokal.

Rozwiń Ja pamiętam jeszcze... Gość (87.105.133.xxx) 18.06.10, 18:53
Rozwiń Dom Lodów Wrocławianie (188.146.67.xxx) 24.06.10, 11:20
Rozwiń Dom Lodów Barton lodomaniak (87.105.185.xxx) 18.09.10, 19:20

regulamin

Panie Buła
tyle w temacie a co kogo obchodzą pana oceny? Wałęsa został wyniesiony do goności najwyższej w Polsce i do kasy najwyższej w pałacu Na Polance prze tych wszystkich ludzi, którym pan ubliżasz. Sam pan jesteś jak ten Bolek. »

A2 to bubel
Sybirak 45 lat przeoracowałem w budownictwie, więc proszę mi pokazać choć jedno kryterium jakości wyspecyfikowane w projekcie tej drogi. Dziś media donoszą o projekcie nowelizacj Prawa zamówień publicznych, a ja nadal twierdzę, ze to będzie następny bubel prawny, bo nowelizaxja bubla musi być bublem. Żeby stworzyć dobre prawo zamówień publicznych, trzeba poprosić Anglików o pomoc. Czemu Anglików? No bo Anglia posiadała system przetargowy 50 lat przed powstaniem UE i 10 lat przed powstaniem korupcjogennego i kryminogennego PZP. »

Kredytowo
MartaToruń się rok zapowiada, podobnie jak pozostałych 17 u mnie :) Cieszę się z kredytu, pracowałam ciężko żeby go dostać 2010 r w Money Expert mimo, że miałam zdolność już w 2007 ale chciałam być pewna i miec na wszelki wypadek jakiegoś pogromu gospodarczego parę złotych. Kredyt wcale nie musi być udręką, ale trzeba być pewnym tego co się robi, a nie brać i liczyć na łut, że może się uda spłacić. A czy to będzie słabszy rok kredytowo...wątpię, ludzie sami będą decydować a nie media. »

Greckie pojecia
Udajacy greka Jednak najbardziej znanym jest "at calendas greakas" czyli nie wiadomo kiedy. To czeka splate greckich dlugow... »

A gdzie błysk geniuszu?
NorvidNH Wszystko to fajne i zasłużone,ale obiektywizmu mało! Każdy w tym kraju musi być taki jak pan Mann? Oceny to uniki. ale zawsze z prądem i na paluszkach jak luba myszka! Zero oliwy do szamba rozrywki. »

kiepas
swiss frank kiepas, ty masz coś z glacą, pędż na izbę przyjęć, może psychiatra cię przyjmie !! Frank, jeszcze w tym roku, będzie po 5 zł, w przyszłym wyżej !! Sprzedawajcie apartamenty, póki komornik ich nie sprzeda !! Wprowadzajcie się do teściowej na kozetkę !! Bzykać będziecie raz w tygodniu, bo kozetka skrzypi. Wtedy mianowicie, gdy teściowa jest na nieszporach w kościółku !! »

Brawo panie Duda
Renata NOBEL SIE W GROBIE PRZEWRACA SŁYSZĄC TEGO KRETYNA. »

Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie PolskaTimes.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.