Chudeusz (89.167.65.xxx) 28.02.10, 09:34
Zdobywcy medali po 4 letniej katorżniczej pracy treningowej zaraz po tryumfie chcą się trochę odpręzyć. Każdy na swój sposób. Czy to jest grzech czy normalność? Pytanie za 100 punktów. Najlepiej na to odpowiedziałby Pan Lorenz były szef Radiokomitetu PZPR TVP. Prowadził taki program:"proste pytania" i sam sobie na nie odpowiadał. Czyż nie był jeniuszem.
wroze przyszłość
a
8 lat po raz pierwszy notowany za kradzież, 10 lat pierwsza grupa przestepcza, 14 lat poprawczak, 16 lat udzial w pobiciu ze skutkiem smiertelnym, pierwszy wyrok więzienia - 5 lat, wychodzi 21- zabojstwo 25 lat odsiadki- wychodzi po 15 latach, ma 35 lat- jako recydywa, w wieku 38-39 lat ginie w niewyjaśnionych okolicznościach. jego utrzymanie kosztuje nas podatników jakies 2 mln złotych. pozdrawiam »
gadka szmatka
Reimund
szkoda gadki, takich kobiet sa setki i zadna niezwodzi, klamie i oszukuje,,, szkoda tylko dziecka »
Brawo panie Duda
Renata
NOBEL SIE W GROBIE PRZEWRACA SŁYSZĄC TEGO KRETYNA. »
Pamiętaj nie rób niczego złego co tobie nie miło.
polik
Nie było dnia by ś.p.L/Kaczyńskiego PO nie opluwała.Im bardziej Palikot i Niesił obrzucali błotem Prezydenta,Tym bardziej PO piała z zachwytu.Sami siali nienawiść sami zbierają tego żniwo.
»
Kowalczyk i Lis
GAMA
Pan Lis stara sie ostatnio pisać takie rzeczy, które nie narażają go z jakiejkolwiek strony politycznej.
Lis jako chytre zwierzę unosi nos do góry i węszy z której strony pochodzi jakaś woń. Na razie nie może wyczuc co się świeci, wieć pisze dyrdymałki. Praca w TV2 jest bardzo niepewna, a zatrudnienie przez Polsat czy TVN jeszcze bardziej niepewne.
Dlatego chytry Lis zabrał sie za tematy politycznie obojętne (na których się zresztą nie zna).
Proszę węszyc dalej Panie Lisie! »
Rak trzustki nie zawsze zabija
Henryk
u mnie stwierdzono raka trzustki przed 1o-ciu laty ,nikt nie wierzyl w
wyleczenie,bo rak byl zaawansowany.Wyleczyl mnie jednak polski lekarz
Dr.Gordon Theodor z Duesseldorfu.Ja nie mialem innej alternatywy,nic do
stracenia.Sam nie wierzylem w wyleczenie,a jednak dzisiaj jestem zdrowy.
Wszyscy w Polsce,lekarze i znajomi zaliczyli ten przypadek do CUDOWNEGO
wyleczenia.Wiele ciekawych informacji istnieje w internecie,komentarze,
wpisy polskich pacjentow wyleczonych z raka i to bez zastosowania chemio-
terapii,albo zaraz po operacji pod: "Dr.Gordon Theodor,wszystkie komentarze"
Ja nie zaprzeczam PROFILAKTYKAjest konieczna,ale u mnie nie stwierdzono
odrazu raka trzustki,leczono mnie na GASTRITIS(taka byla pierwsza diagnoza)
a potem stwierdzono raka trzustki. »
A2 to bubel
Sybirak
45 lat przeoracowałem w budownictwie, więc proszę mi pokazać choć jedno kryterium jakości wyspecyfikowane w projekcie tej drogi. Dziś media donoszą o projekcie nowelizacj Prawa zamówień publicznych, a ja nadal twierdzę, ze to będzie następny bubel prawny, bo nowelizaxja bubla musi być bublem. Żeby stworzyć dobre prawo zamówień publicznych, trzeba poprosić Anglików o pomoc. Czemu Anglików? No bo Anglia posiadała system przetargowy 50 lat przed powstaniem UE i 10 lat przed powstaniem korupcjogennego i kryminogennego PZP. »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie PolskaTimes.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.