Polska » Forum » Dyskusja

Och wy DURNIE (3)

Zaspiak (195.66.103.xxx) 26.02.10, 22:53

Jak można wprowadzić na (sypialnie)Zaspa takiego ogromnego ruchu samochodowego. Widać miasto Gdansk jest bardzo bogate i będzie nam wymieniało okna i budowało ekrany dzwiękochłonne i inne

Rozwiń Słowackiego - Zabytkowa mieszkaniec Zabykowej (89.73.126.xxx) 09.03.10, 22:47
Rozwiń Słowackiego do Banina Tomek (83.11.13.xxx) 07.10.10, 16:41

regulamin

PANIE GENERALE
MAX- WYBORCA PIS NAPISZĘ TAK JAK ZA ROK ZOBACZĘ TYLU GENERAŁÓW DYWIZJI ILE JEST DYWIZJI TO POWIEM ZE WARTO BYŁO SIĘ PANU Z TYMI LUDZI ZADAWAĆ !!!- PAN TO CZYTAJĄC WIE PEWNIE CO MAM NA MYŚLI!! A CO DO WOJSKA ZAWODOWEGO TO WIE PAN DOBRZE JAK I JA ŻE NAS PODATNIKÓW CZĘSTO ZBYT CZĘSTO WOJSKO I NADZÓR CYWILNY OSZUKIWAŁO ! - ALE WIEM ZE TO NIE PANA WINA !! »

Medal
kirku Dla tego Pan medal się należy, a nie odsiadka. Gdzie my żyjemy??? »

Brawo panie Duda
Renata NOBEL SIE W GROBIE PRZEWRACA SŁYSZĄC TEGO KRETYNA. »

Kondolencje dla rodziny P. PREZYDENTA .oraz dla pozostałych Rodzin którzy zgineli w Smoleńsku.
Matuszewska teresa. WYRAZY WSPÓŁCZUCIA DLA P.PREZYDENTA - RODZINY,JAK RÓWNIEŻ DLA RODZIN, KTÓRZY ZGINELI KATASTROFIE W SMOLEŃSKU. PRZEDEWSZYSTKIM DLA CÓRKI PANA PREZYDENTA, GDYŻ ONA NIEMA JUŻ RODZICÓW, TYLKO POZOSTAŁ BRAT PANA PREZYDENTA, ZNAM TEN BÓL, GDYŻ NIEDAWNO POCHOWAŁAM ŚP. MAMY.PROSZE TRZYMAĆ SIE ,DZIĘKUJE. »

Wrocław rezygnuje z generalnego wykonawcy stadionu na Maślicach
aa.6 Ręce opadają »

Z Brochowa
Klemens Ja potrzebuję pieniądzy na jedzenie dla mojej rodziny. Pracodawcy nie chcą mnie przyjąć, bo nie znam 2 języków i nie mam garnituru. »

A2 to bubel
Sybirak 45 lat przeoracowałem w budownictwie, więc proszę mi pokazać choć jedno kryterium jakości wyspecyfikowane w projekcie tej drogi. Dziś media donoszą o projekcie nowelizacj Prawa zamówień publicznych, a ja nadal twierdzę, ze to będzie następny bubel prawny, bo nowelizaxja bubla musi być bublem. Żeby stworzyć dobre prawo zamówień publicznych, trzeba poprosić Anglików o pomoc. Czemu Anglików? No bo Anglia posiadała system przetargowy 50 lat przed powstaniem UE i 10 lat przed powstaniem korupcjogennego i kryminogennego PZP. »

Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie PolskaTimes.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.