painkiller (188.146.88.xxx) 12.02.10, 16:31
hahaha panie Filipie noooo rzeczywiście ma Pan taki staż ze tylko ty i Jarek . słuchajcie dalej tego gościa a artykuły będą super.grunt to zrobić dobrą otoczke wokól siebie,"Panie prezesie".
pity
skrzypaczka
olewam pity, olewam city, olewam rozliczenia, olewam min. finansów. nikomu nie dam 1%, nie mam w polsce żadnych dochodów, tusk z rostowskim mogą mi naskoczyć ! »
PANIE GENERALE
MAX- WYBORCA PIS
NAPISZĘ TAK JAK ZA ROK ZOBACZĘ TYLU GENERAŁÓW DYWIZJI ILE JEST DYWIZJI TO POWIEM ZE WARTO BYŁO SIĘ PANU Z TYMI LUDZI ZADAWAĆ !!!- PAN TO CZYTAJĄC WIE PEWNIE CO MAM NA MYŚLI!! A CO DO WOJSKA ZAWODOWEGO TO WIE PAN DOBRZE JAK I JA ŻE NAS PODATNIKÓW CZĘSTO ZBYT CZĘSTO WOJSKO I NADZÓR CYWILNY OSZUKIWAŁO ! - ALE WIEM ZE TO NIE PANA WINA !!
»
Panstwo bez lotnosci umyslu to kulawy prostak
rotterdamus
...ktos sie trudzil piszac bzdety
choc mu 100mil do poety
lecz na temat ani slowa-
taka to ''mineyko''mowa.
Sprawa ma swoj glebszy
poziom,wie to kazdy nieoszolom,
konsumpcyjnosc dzis 'zaleta''
wiec malarzom i poetom
nieba chce przychylic wtedy,
gdy bez wsparcia wyjda z biedy
U Sotheby'ego masz nazwisko?
Wtedy w kraju dadza wszystko...
Popracuja z calych sil,
abys znowu goly byl.
''Zlote'' zgloski glosil stalin
"Ze artyci to gangrena:
Bo sa madrzy ,czesto cwani i pracowac nie chca za nic.
A lud prosty...jak do rany,
robol nieskomplikowany.
Wol roboczy,nie do tego,
by sie bawic w Witkacego.
Panstwo to jest maszyneria
za artyste wujek Beria
Wiec nie patrzac na niuanse.
Kazdy co ma talent w sobie,
winnien miec podobne szanse.
Panstwo winno dac mu wsparcie.
(Poslow tez wspieramy-MY)
Choc durniami juz na starcie.
A i pozniej bez pozytku.
Wyczyniaja dzikie harce.
Clou programu:Popatrz w serce.
zycie nie kotletem stoi.
Nowa wladza-Pomysl stary.
By mysl tworcza znowu zgnoic. »
JUZ WRACA POKAZYWANIE WYKRZYWIONYCH TWARZY OPOZYCJI A PO ZAWSZE CACY !!!
deprewatorzy
Troche było normalnie i media zaczeły wykonywac zadania jakie do nich naleza, ale to by było za dobrze za normalne w tym umeczonym kraju.
Jeszcze ciała nie wystygły i nie pochowano wszystkicg a juz zaczyna sie propaganda i czarny PR na całego ! »
Do roboty lenie!
spokojny
I niby dlaczego euro miałoby upaść? Bo parę milionów Greków jest zadłużonych? Grecja kraj mały to i problemy małe. A zadłużony jest niemal każdy kraj, łącznie z USA i Japonią więc w czym problem? I kto ma „kryzys”? Ten co ma euro czy ten co nie ma euro? Grecja ma problemy, bo ma euro, Austria nie ma problemów bo ma euro, Dania nie ma problemów, bo nie ma euro a Islandia ma problemy, bo nie ma euro. Nie widzę związku.
Zresztą tu nie chodzi nawet o kasę, której Grecji brakuje. Takie Niemcy mogłyby im dać te śmieszne 100 miliardów od ręki i Grecja miałaby zero długów jak żadek kraj w Unii. I co z tego? Znowu zaczęli by wydawać więcej niż zarabiają i plajttować a z taką gospodarką jak ich to i na Saharze by szybko piachu zabrakło. Do roboty lenie! »
Ręcznie nałożony filtr Google
K.S.
Nie "zniknęły" tylko został nałożony na nie filtr - one są nadal w wynikach wyszukiwania ;)
http://wojtektylus.com/nokaut-google-dla-porownywarek-cenowych/ »
Chcę podjąć pieniądze, suma niewielka,
spokojny
Chcę podjąć pieniądze, suma niewielka, mogę z bankomatu ale zapomniałem pinu (straszne!). Zdarza się, choć poprzedniego dnia „szalałem” na moim koncie w internecie. Komputer nie robił problemów (pin miałem na kartce). Czujna panienka z okienka robi. Podejrzliwie ogląda mój dokument tożsamości (jest całkowicie w porządku), wypytuje o nazwisko panieńskie matki i zadaje parę innych pytań. Niby zdaję ten egzamin, mam nawet ostatni wyciąg z konta a jednak pieniędzy nie chce mi wypłacić. Dlaczego?
Bo „u nich w bazie danych jest błąd w moich danych osobistych i ona musi wyjaśnić to z centralą”. Proponuję żeby wypłaciła pieniądze i sobie potem te błędy uregulowała. Nie chce. Mam przyjść następnego dnia. Nie pytam czy pożyczy mi 10 złotych na bar mleczny, idę kawałek dalej do innej filii banku, od wejścia ”gram” lekko roztragnionego ale budzącego 100% zaufanie sympatycznego klienta, rozbrajająco zagajam na temat wypłaty, wykładam na ladę wszelkie kwity, karty, dokumenty tożsamości, jakie mogą mieć cokolwiek wspólnego z jakąkolwiek bankowością tudzież moją osobą. Robi wrażenie. Dostaję kasę. Ale czy to jest metoda? To już wolę pogadać sobie z komputerem. Niechby i z awatarem.
»
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie PolskaTimes.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.