milośnik zwierząt (81.190.202.xxx) 06.02.10, 16:29
cudowni,cudowni o wielkich sercach i ogromnej wrażliwości ludzie .Wszystkiego co najlepsze życzę Wam kochana Załogo i uściski dla marynarza Baltica, jakże dzielnego i wytrwalego.Pozdrawiam gorąco
POkradną wszytsko
prawnik
Poraz kolejny uświadamiam sobie co ja zrobiłem głosując na PO. Przecież to jest nienormalne, żeby sprzedawać coś co przynosi zyski. Nie znam dokładnych danych, ale skoro fundurze kupują akcje tzn., że Bogdanka ma mocną pozycję. Ciekaw jestem tylko co zrobi PO jak już wszystko sprzeda co państwowe i z czego będzie łatana dziura?? Ale to już pewnie ich nie będzie dotyczyło, bo wyborcy położą temu kres. »
Paranoja.
Mirek Suchodolski
Wszystkie zbędne ustawy, są według wymogów unijnych. Dzwonić gdzie się da, pytać czy zostawienie chorego na łasce losu i w cierpieniu, jest według wymogów unijnych. »
WIDAĆ
sa
że bezrobotnemu "elokwenciakowi" Bieleckiemu, stołeczek kumpel z boiska POstanowił POdstawić. »
Szemrane peło...
autochton
Szemrane państwo szemranej ferajny szemranych kumpli szemranego plemiela :-( »
Od nazizmu do faszyzmu droga bliska.
Gernie
Niemcy jużto raz przerabiali. Gdzie jest Unia Europejska ?Czy na takie zboczenia nie ma rady ? »
Przemysl powoli budzi sie z kryzysu
Hanka
A jednak byl zastoj? Przeciez bylismy zielona wyspa, w/g rzadu kryzys nas sie nie imal.
oto propaganda sukcesu. »
Mapa serwisu | Dla prasy | Kontakt | O nas | Reklama | eGazety | Sklep internetowy