WrocLOVE (79.186.98.xxx) 04.02.10, 13:32
Ale nie burzyć. To jakiś absurd! Teraz Świdnicka dzięki temu przejściu jest ciągła od Arkad do Rynku. Mogą nią przejść całe rzesze ludzi w obie strony - i tak jest np. po koncertach w Rynku. A tak tłum będzie stał na światłach.
Kazimierza Wielkiego może i była jednym z wielu powojennych socjalistycznych błędów ale obecnie spełnia swoją role i wcale nie straszy. Dzięki niej można w miarę płynnie przejechać przez centrum.
Remont/lifting przejścia TAK! Nie burzcie tylko...
A2 to bubel
Sybirak
45 lat przeoracowałem w budownictwie, więc proszę mi pokazać choć jedno kryterium jakości wyspecyfikowane w projekcie tej drogi. Dziś media donoszą o projekcie nowelizacj Prawa zamówień publicznych, a ja nadal twierdzę, ze to będzie następny bubel prawny, bo nowelizaxja bubla musi być bublem. Żeby stworzyć dobre prawo zamówień publicznych, trzeba poprosić Anglików o pomoc. Czemu Anglików? No bo Anglia posiadała system przetargowy 50 lat przed powstaniem UE i 10 lat przed powstaniem korupcjogennego i kryminogennego PZP. »
brawo
adi
brawo dla mezczyzn! »
!!!!!!
Bisu
"W gronie tym nie znalazła się Polska, która odpadła wcześniej." - co za IGNORANT to pisał? Polska (jako, nie licząc Armenii, jedyna), nie startowała w konkursie... »
A gdzie błysk geniuszu?
NorvidNH
Wszystko to fajne i zasłużone,ale obiektywizmu mało! Każdy w tym kraju musi być taki jak pan Mann? Oceny to uniki. ale zawsze z prądem i na paluszkach jak luba myszka! Zero oliwy do szamba rozrywki. »
gadka szmatka
Reimund
szkoda gadki, takich kobiet sa setki i zadna niezwodzi, klamie i oszukuje,,, szkoda tylko dziecka »
Kondolencje dla rodziny P. PREZYDENTA .oraz dla pozostałych Rodzin którzy zgineli w Smoleńsku.
Matuszewska teresa.
WYRAZY WSPÓŁCZUCIA DLA P.PREZYDENTA - RODZINY,JAK RÓWNIEŻ DLA RODZIN, KTÓRZY ZGINELI KATASTROFIE W SMOLEŃSKU. PRZEDEWSZYSTKIM DLA CÓRKI PANA PREZYDENTA, GDYŻ ONA NIEMA JUŻ RODZICÓW, TYLKO POZOSTAŁ BRAT PANA PREZYDENTA, ZNAM TEN BÓL, GDYŻ NIEDAWNO POCHOWAŁAM ŚP. MAMY.PROSZE TRZYMAĆ SIE ,DZIĘKUJE. »
Lotnisko na Haiti
Luciano
jes tak zapakowane ze nie przyjmuje samolotow. Te ktore jednak przylecialy, czekaja godzinami, krazac nad lotniskiem na pozwolenie ladowania. Co bedzie jak TU-tce zabraknie paliw? »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie PolskaTimes.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.