muzyk (77.253.130.xxx) 27.12.09, 11:03
Nawet ludzie sobie nie wyobrażacie jaki to"wałek"...Grają na tournee praktycznie za darmo, podróżują po Chinach zatłoczonymi pociągami osobowymi, traktowani są nie jak artyści ale pracownicy fizyczni...Ciekawe kto kasuje pieniądze. Jak mniemam duże pieniądze...To jest gorsze niż wyjazdy 20 lat temu z "pseudo-agencjami" artystycznymi. Przez takich ludzi jak pani B. i podobni rynek pracy dla muzyków jest zniżony do poziomu płacowego porównywalnego z Biedronką...7zł za " zagraną" godzinę próby? Nie jesteśmy w Chinach, tu się nie pracuje za półdarmo.
Brawo panie Duda
Renata
NOBEL SIE W GROBIE PRZEWRACA SŁYSZĄC TEGO KRETYNA. »
gadka szmatka
Reimund
szkoda gadki, takich kobiet sa setki i zadna niezwodzi, klamie i oszukuje,,, szkoda tylko dziecka »
lech
business
teraz wznowi budowę drugiej japonii u nas.
wznowi też wyplacanie każdemu po 100+300 mln zł. Można go od razu przenieść do kocborowa »
...
czabawaka
po chuju tych zdjęć »
Kowalczyk i Lis
GAMA
Pan Lis stara sie ostatnio pisać takie rzeczy, które nie narażają go z jakiejkolwiek strony politycznej.
Lis jako chytre zwierzę unosi nos do góry i węszy z której strony pochodzi jakaś woń. Na razie nie może wyczuc co się świeci, wieć pisze dyrdymałki. Praca w TV2 jest bardzo niepewna, a zatrudnienie przez Polsat czy TVN jeszcze bardziej niepewne.
Dlatego chytry Lis zabrał sie za tematy politycznie obojętne (na których się zresztą nie zna).
Proszę węszyc dalej Panie Lisie! »
PANIE GENERALE
MAX- WYBORCA PIS
NAPISZĘ TAK JAK ZA ROK ZOBACZĘ TYLU GENERAŁÓW DYWIZJI ILE JEST DYWIZJI TO POWIEM ZE WARTO BYŁO SIĘ PANU Z TYMI LUDZI ZADAWAĆ !!!- PAN TO CZYTAJĄC WIE PEWNIE CO MAM NA MYŚLI!! A CO DO WOJSKA ZAWODOWEGO TO WIE PAN DOBRZE JAK I JA ŻE NAS PODATNIKÓW CZĘSTO ZBYT CZĘSTO WOJSKO I NADZÓR CYWILNY OSZUKIWAŁO ! - ALE WIEM ZE TO NIE PANA WINA !!
»
proste rozwiazanie
grtk
Wystarczy kwotę przyznaną, przelewać na czynsz - komorne bezpośrednio z mops-u, a resztę kwoty wydawać w formie produktów spożywczych, może w ten sposób skończy się patologia »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie PolskaTimes.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.