poka.4 (87.205.245.xxx) 29.09.08, 09:55
Dlaczego ci rodzice protestując i mówiąc nie dla reformy chcą jednocześnie odebrać szansę również tym którzy uważają że dla ich dzieci pójście do szkoły wcześniej będzie szansą?
Nie chcą, niech siedzą z dziećmi w domu ale niech nie wypowiadają się za innych.
Brawo panie Duda
Renata
NOBEL SIE W GROBIE PRZEWRACA SŁYSZĄC TEGO KRETYNA. »
PANIE GENERALE
MAX- WYBORCA PIS
NAPISZĘ TAK JAK ZA ROK ZOBACZĘ TYLU GENERAŁÓW DYWIZJI ILE JEST DYWIZJI TO POWIEM ZE WARTO BYŁO SIĘ PANU Z TYMI LUDZI ZADAWAĆ !!!- PAN TO CZYTAJĄC WIE PEWNIE CO MAM NA MYŚLI!! A CO DO WOJSKA ZAWODOWEGO TO WIE PAN DOBRZE JAK I JA ŻE NAS PODATNIKÓW CZĘSTO ZBYT CZĘSTO WOJSKO I NADZÓR CYWILNY OSZUKIWAŁO ! - ALE WIEM ZE TO NIE PANA WINA !!
»
Panie Gosiewskie
eetam
Niezłe jaja! »
PSA
64 latek
W wieku 64 lat po ostatnim badaniu PSA miałem 0,94.
Czy wynik jest prawidłowy?,czy nie za niski?
Mam jednak jakieś problemy jak wstanę to natychmiast
muszę odwiedzić Wc.Gdy jest wilgotnie na polu to też
mam ciągłe parcie.Gdy wracam do domu to już tak mnie pili,
że drzwi otwieram w wielkim pośpiechu. Mimo, że jeszcze
mógłbym pochodzić ale podejście do drzwi uruchamia u mnie
ten efekt pilności załatwienia tego obowiązku.Może mi coś
dodatkowego dolega w tym temacie. »
Nie ma jeszcze generalnej decyzji - most, czy tunel?
wit
Nie wprowadzajcie w blad. Dopiero w 2012 roku ma zapasc decyzja, czy przeprawa ma przebiegac mostem czy tunelem.
Zrodlo: http://www.femern.de/ »
Generalnie jestem zdania, że ...
pracowniczka
Baby w wszelkich instytucjach wprowadzają więcej chaosu i intryg niż korzysci. »
Tak też się przeżyje
cirano
Okradał naiwne kobietki, a następnie robił "pielgrzymke" do Częstochowy, spowiadał się, i już czysty podrywał nową narzeczoną. Iście polski scenariusz »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie PolskaTimes.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.