Polska » Forum » Pieniądze » Dyskusja

Ważne kim się otaczamy w polityce czyli Stasiak i Wypych (13)

dedalus (89.78.46.xxx) 29.10.09, 19:38

Dwóch najbardziej sensownych polityków w Polsce czyli Wypych i Stasiak pracują w Pałacu Prezydenckim. Bardzo ważne jest kim się otaczamy w polityce. Lech Kaczyński zawiódł się na Krauzem, Kaczmarku i Netzelu, więc dobrał sobie teraz dwóch wybitnych frontmenów. Tusk otoczył się łapownikami i ma problem. Gdyby nie tarcza mediów to byłby już na dnie. Ciekawe, czy pomimo kiepskich sondaży Lech Kaczyński znów wygra wybory. Ja podpowiedziałbym mu, żeby postawił na Stasiaka, ale nie jestem prezydentem...

Rozwiń zniesc przymus ubezpieczen - rozwiazac OFE xxx (83.238.148.xxx) 29.10.09, 21:06
Rozwiń Czy ktoś jeszcze pamięta WERT (217.76.112.xxx) 01.11.09, 20:29
Rozwiń Emerytura. CELSUS 178 r.n.e. (188.146.169.xxx) 04.11.09, 07:27

regulamin

Najwyższy czas
Lesio Zdanowska już wykazała swoją niekompetencję, Łódź dłużej nie może czekać, szkoda czasu. Jej poprzednik był też do niczego, może teraz znajdziemy kogoś właściwego. »

Hasła na wiecach to bardzo ciekawa literatura.
tralala Podczas dzisiejszego marszu przeczytałem również:"Pierwsza taczka dla Dworaczka". Nie można odmówić trafności przekazu. »

Mapa dla predatorów
:-( Nie od dziś wiadomo z kim współpracuje Google. »

dziennikarz jak pijawka
dlugas a moze zrobicie jakis artykul o tym co kosciol wyrabia w Krakowie... ile hektarow w centrum miasta nalezy do Kosciola ? Dlaczego kosciol nie moze raz podarowac kamienicy biednym ludziom tylko wypieprza ich stamtad i wynajmuje lokale ? Panie dziennikarzu... pijesz do goscia z SLD a tak naprawde to masz g..... podejscie i widze o tym co kosciol robi w naszym kraju... wstyd... ja tam SLD fanem nie jestem ale widze ze g.... wiecie na pewne tematy... »

PANIE GENERALE
MAX- WYBORCA PIS NAPISZĘ TAK JAK ZA ROK ZOBACZĘ TYLU GENERAŁÓW DYWIZJI ILE JEST DYWIZJI TO POWIEM ZE WARTO BYŁO SIĘ PANU Z TYMI LUDZI ZADAWAĆ !!!- PAN TO CZYTAJĄC WIE PEWNIE CO MAM NA MYŚLI!! A CO DO WOJSKA ZAWODOWEGO TO WIE PAN DOBRZE JAK I JA ŻE NAS PODATNIKÓW CZĘSTO ZBYT CZĘSTO WOJSKO I NADZÓR CYWILNY OSZUKIWAŁO ! - ALE WIEM ZE TO NIE PANA WINA !! »

Tusk
123456 jaka bronia walczyles od takiej zginiesz »

A2 to bubel
Sybirak 45 lat przeoracowałem w budownictwie, więc proszę mi pokazać choć jedno kryterium jakości wyspecyfikowane w projekcie tej drogi. Dziś media donoszą o projekcie nowelizacj Prawa zamówień publicznych, a ja nadal twierdzę, ze to będzie następny bubel prawny, bo nowelizaxja bubla musi być bublem. Żeby stworzyć dobre prawo zamówień publicznych, trzeba poprosić Anglików o pomoc. Czemu Anglików? No bo Anglia posiadała system przetargowy 50 lat przed powstaniem UE i 10 lat przed powstaniem korupcjogennego i kryminogennego PZP. »

Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie PolskaTimes.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.