sobota 04 lutego 2012 r. imieniny obchodzą: Weronika, Mariusz, Andrzej
widz (85.221.188.xxx) 17.10.09, 15:13
wiecej bykow juz chyba nie moglo sie pojawic w tej recenzji. wstyd. sztuke niby autor rec. obejrzal, nawet program zakupil, ale nazwisk i imion aktorow -wychwalanych pod niebiosa w nawiasach nie potrafil poprawnie przepisac. wstyd.
:(
gnatka
szczerze miałam nadzieję,że jednak Madzia jest w jakiejś bezdzietnej rodzinie, cała i zdrowa :( »
Bez litości
Powinni ją zamknąć w więzieniu dla mężczyzn... »
;/
mq
mam nadzieje ze ta matka naprawde byla w ogromnym szoku i nie wiedziala co robi, bo jesli zrobila to z premedytacją to chyba znak ze juz sie zaczyna koniec swiata ... »
Mapa dla predatorów
:-(
Nie od dziś wiadomo z kim współpracuje Google. »
kaj ?
Roy-Bär
Kaj to je ta Poczesna ?? »
PANIE GENERALE
MAX- WYBORCA PIS
NAPISZĘ TAK JAK ZA ROK ZOBACZĘ TYLU GENERAŁÓW DYWIZJI ILE JEST DYWIZJI TO POWIEM ZE WARTO BYŁO SIĘ PANU Z TYMI LUDZI ZADAWAĆ !!!- PAN TO CZYTAJĄC WIE PEWNIE CO MAM NA MYŚLI!! A CO DO WOJSKA ZAWODOWEGO TO WIE PAN DOBRZE JAK I JA ŻE NAS PODATNIKÓW CZĘSTO ZBYT CZĘSTO WOJSKO I NADZÓR CYWILNY OSZUKIWAŁO ! - ALE WIEM ZE TO NIE PANA WINA !!
»
żenada
MT
" sprawdzą działania policji w sprawie Magdy z Sosnowca " - z jednej skrajności w drugą. Niech lepiej dadzą większe uprawnienia policjantom, a nie rżną głupków, a policjantowni nic nie wolno. ŻENADA »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.