środa 16 maja 2012 r. imieniny obchodzą: Andrzej, Małgorzata, Wieńczysław
PANIE GENERALE
MAX- WYBORCA PIS
NAPISZĘ TAK JAK ZA ROK ZOBACZĘ TYLU GENERAŁÓW DYWIZJI ILE JEST DYWIZJI TO POWIEM ZE WARTO BYŁO SIĘ PANU Z TYMI LUDZI ZADAWAĆ !!!- PAN TO CZYTAJĄC WIE PEWNIE CO MAM NA MYŚLI!! A CO DO WOJSKA ZAWODOWEGO TO WIE PAN DOBRZE JAK I JA ŻE NAS PODATNIKÓW CZĘSTO ZBYT CZĘSTO WOJSKO I NADZÓR CYWILNY OSZUKIWAŁO ! - ALE WIEM ZE TO NIE PANA WINA !!
»
URE nie powinno uwalniać cen dopóki rynek nie będzie na to gotowy
Power
Obecne wartości wskaźników koncentracji, zarówno dla sektora wytwórczego energii jak i dla sektora dystrybucji wynoszą około 2900. Według kryteriów czy to UE czy to USA, wskazuje to na wysoką koncentrację obydwu sektorów. Jak ktokolwiek (oczywiście poza najbardziej zainteresowanymi, czyli przedsiębiorstwami dystrybucyjnymi) może sobie wyobrażać uwolnienie cen na takim rynku? »
Panie Gosiewskie
eetam
Niezłe jaja! »
Tak też się przeżyje
cirano
Okradał naiwne kobietki, a następnie robił "pielgrzymke" do Częstochowy, spowiadał się, i już czysty podrywał nową narzeczoną. Iście polski scenariusz »
Poci***k
Brzydal
nie byda z mojej gęby robił cholewy bo by żech ci powiedzioł czym żes jest ty ...... »
Nie ma jeszcze generalnej decyzji - most, czy tunel?
wit
Nie wprowadzajcie w blad. Dopiero w 2012 roku ma zapasc decyzja, czy przeprawa ma przebiegac mostem czy tunelem.
Zrodlo: http://www.femern.de/ »
POseł Olszewskiego się rozwija w swoim bredzeniu
i tyle
jak złośliwy tumor. »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.