kopernikus (46.169.142.xxx) 10.02.12, 08:49
W swięta kuna wyżarła mi też wygłuszenie silnika, kostka była i nic.
Pecha ma ten który ma ciepły silnik w porze wyjścia ich na szaber, wtedy wybierają ten samochód który jest ciepły i mogą sie tam przechować czyniąc szkody. 110zł nowa podbitka.
PANIE GENERALE
MAX- WYBORCA PIS
NAPISZĘ TAK JAK ZA ROK ZOBACZĘ TYLU GENERAŁÓW DYWIZJI ILE JEST DYWIZJI TO POWIEM ZE WARTO BYŁO SIĘ PANU Z TYMI LUDZI ZADAWAĆ !!!- PAN TO CZYTAJĄC WIE PEWNIE CO MAM NA MYŚLI!! A CO DO WOJSKA ZAWODOWEGO TO WIE PAN DOBRZE JAK I JA ŻE NAS PODATNIKÓW CZĘSTO ZBYT CZĘSTO WOJSKO I NADZÓR CYWILNY OSZUKIWAŁO ! - ALE WIEM ZE TO NIE PANA WINA !!
»
gadka szmatka
Reimund
szkoda gadki, takich kobiet sa setki i zadna niezwodzi, klamie i oszukuje,,, szkoda tylko dziecka »
Cracovia locuta,causa finita.
Sokrates
Ale dyskusji nam Kardynał nie może zabronić,bo Kraków to nie Rzym a Polska to nie Watykan.
U nas obowiazuje raczej zasada:
Musi - to na Rusi
W Polszcze wolno,jak kto chce.
Ale jesteśmy OK i dyskusja prawdziwa zacznie się po pogrzebie.Jutro. »
Nie ma jeszcze generalnej decyzji - most, czy tunel?
wit
Nie wprowadzajcie w blad. Dopiero w 2012 roku ma zapasc decyzja, czy przeprawa ma przebiegac mostem czy tunelem.
Zrodlo: http://www.femern.de/ »
Wyścig z pociągiem
asdf
Rzeczywiście, wyścig z pociągiem przy prędkości 30-40kmh to igranie ze śmiercią. Redaktorzyny od siedmiu boleści, oglądajcie najpierw te filmiki zanim coś wrzucicie. »
Brawo panie Duda
Renata
NOBEL SIE W GROBIE PRZEWRACA SŁYSZĄC TEGO KRETYNA. »
Oto prawda!
tylko PIS
Najlepszym rozwiązaniem jest Jednolite Kierownictwo PISu i Solidarności sprawowane przez Pana Prezesa Jarosława Polske Zbaw. Jedność Celów , Wielkich Spraw wymaga Geniuszu Politycznego posiadanego przez Pana Prezesa. Duda to jest aparatczyk a sprawy wymagają Prawdziwego Męża Stanu jakim jest Pan Prezes. PIS ma przygotowane Wspaniałe Kadry do każdego zadania. »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie PolskaTimes.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.