... (213.25.37.xxx) 08.02.12, 13:38
To nie jest pierwszy raz ze policji nie tylko w skawinie Nadłuzywa Siły . Sam byłem pobity przez policję miałem złamaną ręke ślady duszenia i ślady po biciu policyjną tonfą . Od Razu po wypuszczeniu mnie z komisariatu ! poszedłem na pogotowie ze złamaną ręką oczywiscie mnie skierowali na Gala w krakowie gdzie powiedziałem ze chce obdukcje ponieważ policja mnie pobiła , poczym lekarz mnie zbadał reke w gips itp . I gdy mi wypisał obdukcje nie napisał ze mnie pobiła policja tylko osoby nieznane !!! Gdy zapytałem czemu nie wpisał ze policja mnie pobiła odpowiedział że , musiał bym znac ich dane żałosne ;/ Ręka rękę myję !!! po założeniu sprawy sąd sie przychylił do tego ze byłem wczesniej karany i ze kłamie a to co mam to po wyjsciu z komisariatu mi sie stało ! Tak wiec życzę szczescia i moze w koncu Komuś sie uda ujebac tych pedałów !!!
Panie Gosiewskie
eetam
Niezłe jaja! »
PROTESTUJĘ!
Donald
To, że nam się nie udało z Zieloną Wyspą jest wyłącznie winą partii Jarosława Kaczyńskiego!
Udowodnili to już wielokrotnie nasi dzielni dziennikarze z Polsatu, TVP oraz TVN, nie mówiąc już o naszych dziennikarzach z TOK fm oraz Polskiego Radia.
To samo dotyczy afery hazardowej, stoczniowej, smoleńskiej, szpitalnej, autostradowej, stadionowej, receptowej, szkolnej, emeryturowej, TV cyfrowej, informatyzacyjnej oraz afery inwigilacji internetowej (ACTA).
Zawsze nasi dziennikarze dzielnie stoją na straży prawdy oraz na straży ustroju.
Winę za całe zło w naszej ukochanej ojczyźnie ponosi PiS, który -- chcąc założyć IV Rzeczpospolitą -- dąży do zburzenia dotychczasowego porządku ustanowionego przez gen. Kiszczaka oraz innych ludzi honoru.
PS. To nieprawda, że w Polsce są loże masońskie, mafie lub inne tajne stowarzyszenia!
Udowodnili to już wielokrotnie nasi dzielni dziennikarze z Polsatu, TVP oraz TVN, nie mówiąc już o naszych dziennikarzach z TOK fm oraz Polskiego Radia.
»
Brawo panie Duda
Renata
NOBEL SIE W GROBIE PRZEWRACA SŁYSZĄC TEGO KRETYNA. »
Przerośnięte łyse małpy
Marol
Tylko dożywocie! »
Upał mu zaszkodził?
Jacek
Przecież to idiotyczny, szkodliwy pomysł. »
100 lat ,100 lat
BRAWO ANTYKOMOR
niech żyje nam i jeszcze raz 100 lat [kto? -ANTYKOMOR ] »
MASAKRA
ktos
ta szkoła to jakaś patologia, chodziłam tam to wiem, MASAKRA »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie PolskaTimes.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.