Miklus (82.143.153.xxx) 05.02.12, 10:25
Propagowane często szkolenie na temat skutecznego poszukiwania pracy jest idiotyzmem, bo zapewnia pracę tylko szkolącym, natomiast nie przyczynia się do wzrostu liczby miejsc pracy. Zmniejszanie bezrobocia jest polną powinnością rządu, który powinien stwarzać warunki, aby ludzie z inicjatywą i pomysłami mogli tworzyć NOWE miejsca pracy. Biegający w gaciach za piłką premier i uczestnictwo notabli w balach charytatywnych to bardzo smutny obraz.
"Towarzystwo Przyjaciół Śląska w Warszawie"
Oberschlesier
"wsród serdecznych przyjaciół psy zająca zjadły"
Ignacy Krasicki »
gadka szmatka
Reimund
szkoda gadki, takich kobiet sa setki i zadna niezwodzi, klamie i oszukuje,,, szkoda tylko dziecka »
Najwyższy czas
Lesio
Zdanowska już wykazała swoją niekompetencję, Łódź dłużej nie może czekać, szkoda czasu. Jej poprzednik był też do niczego, może teraz znajdziemy kogoś właściwego. »
Hasła na wiecach to bardzo ciekawa literatura.
tralala
Podczas dzisiejszego marszu przeczytałem również:"Pierwsza taczka dla Dworaczka". Nie można odmówić trafności przekazu. »
Najwiekszy idiota? Członek ruchu palikota!
NorvidNH
Jak się małpki nie pije to branzluje umysłowo jak PEŁO! »
MASAKRA
ktos
ta szkoła to jakaś patologia, chodziłam tam to wiem, MASAKRA »
Pytanie brzmiało :) " Czy ufasz ,że Bronisław Komorowski POdpisze ustawę POdnoszącą wuiek emerytalny
:))
no i 69% ufa ,że POdpisze :) a 31% naiwniaków liczy,że nie »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie PolskaTimes.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.