Polska » Forum » Dyskusja

:-( (1)

Kloss (87.105.134.xxx) 02.02.12, 21:33

Lubię radio RAM bardzo, głównie dlatego, że serwują muzykę, która mi odpowiada. Jednak ten pan ma tak nieradiowy głos, że skręca mnie gdy go słucham. Jakiś taki niemęski, dupowato-cipowaty.

Rozwiń :-( Kloss (87.105.134.xxx) 02.02.12, 21:33

regulamin

Greckie pojecia
Udajacy greka Jednak najbardziej znanym jest "at calendas greakas" czyli nie wiadomo kiedy. To czeka splate greckich dlugow... »

A2 to bubel
Sybirak 45 lat przeoracowałem w budownictwie, więc proszę mi pokazać choć jedno kryterium jakości wyspecyfikowane w projekcie tej drogi. Dziś media donoszą o projekcie nowelizacj Prawa zamówień publicznych, a ja nadal twierdzę, ze to będzie następny bubel prawny, bo nowelizaxja bubla musi być bublem. Żeby stworzyć dobre prawo zamówień publicznych, trzeba poprosić Anglików o pomoc. Czemu Anglików? No bo Anglia posiadała system przetargowy 50 lat przed powstaniem UE i 10 lat przed powstaniem korupcjogennego i kryminogennego PZP. »

PANIE GENERALE
MAX- WYBORCA PIS NAPISZĘ TAK JAK ZA ROK ZOBACZĘ TYLU GENERAŁÓW DYWIZJI ILE JEST DYWIZJI TO POWIEM ZE WARTO BYŁO SIĘ PANU Z TYMI LUDZI ZADAWAĆ !!!- PAN TO CZYTAJĄC WIE PEWNIE CO MAM NA MYŚLI!! A CO DO WOJSKA ZAWODOWEGO TO WIE PAN DOBRZE JAK I JA ŻE NAS PODATNIKÓW CZĘSTO ZBYT CZĘSTO WOJSKO I NADZÓR CYWILNY OSZUKIWAŁO ! - ALE WIEM ZE TO NIE PANA WINA !! »

Brawo panie Duda
Renata NOBEL SIE W GROBIE PRZEWRACA SŁYSZĄC TEGO KRETYNA. »

Kredytowo
MartaToruń się rok zapowiada, podobnie jak pozostałych 17 u mnie :) Cieszę się z kredytu, pracowałam ciężko żeby go dostać 2010 r w Money Expert mimo, że miałam zdolność już w 2007 ale chciałam być pewna i miec na wszelki wypadek jakiegoś pogromu gospodarczego parę złotych. Kredyt wcale nie musi być udręką, ale trzeba być pewnym tego co się robi, a nie brać i liczyć na łut, że może się uda spłacić. A czy to będzie słabszy rok kredytowo...wątpię, ludzie sami będą decydować a nie media. »

Lotnisko na Haiti
Luciano jes tak zapakowane ze nie przyjmuje samolotow. Te ktore jednak przylecialy, czekaja godzinami, krazac nad lotniskiem na pozwolenie ladowania. Co bedzie jak TU-tce zabraknie paliw? »

Wrocław rezygnuje z generalnego wykonawcy stadionu na Maślicach
aa.6 Ręce opadają »

Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie PolskaTimes.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.