Polska » Forum » Sport » Dyskusja

Zdzichu (6)

ZdzichKręci_na_boku (217.98.12.xxx) 01.02.12, 13:41

Ty chłopie jesteś jak Jurek Owsiak - człowiek orkiestra. Widać po Tobie że lubisz chlapnąć, pojeść golonkę, a potem kimnąć się troszkę. Jesteś nie do wyjęcia. Podziękuj Grzesiowi L. za to że ci pomógł odejść z PZPN-u.

Rozwiń Zdzichu ZdzichKręci_na_boku (217.98.12.xxx) 01.02.12, 13:41
Rozwiń Anty fódbol Król anala  (217.98.12.xxx) 01.02.12, 13:42
Rozwiń Do KORYTA ! J_U_R_A (83.25.174.xxx) 01.02.12, 14:16
Rozwiń Jura Jo Gość . (85.89.173.xxx) 01.02.12, 15:13
Rozwiń niech mucha doradzi Lech 666 (87.206.45.xxx) 03.02.12, 09:49
Rozwiń niewygórowane warunki POpiermPO (83.28.245.xxx) 05.02.12, 09:15

regulamin

A2 to bubel
Sybirak 45 lat przeoracowałem w budownictwie, więc proszę mi pokazać choć jedno kryterium jakości wyspecyfikowane w projekcie tej drogi. Dziś media donoszą o projekcie nowelizacj Prawa zamówień publicznych, a ja nadal twierdzę, ze to będzie następny bubel prawny, bo nowelizaxja bubla musi być bublem. Żeby stworzyć dobre prawo zamówień publicznych, trzeba poprosić Anglików o pomoc. Czemu Anglików? No bo Anglia posiadała system przetargowy 50 lat przed powstaniem UE i 10 lat przed powstaniem korupcjogennego i kryminogennego PZP. »

Gra grą, ale na wariata nie ma rady.
obserwator Tak samo mógł się zainspirować filmem sensacyjnym czy kryminalną książką. Psychiczny i tyle.. Ważne by został odseparowany od świata normalnych, żeby nikomu nie zrobi krzywdy. »

PANIE GENERALE
MAX- WYBORCA PIS NAPISZĘ TAK JAK ZA ROK ZOBACZĘ TYLU GENERAŁÓW DYWIZJI ILE JEST DYWIZJI TO POWIEM ZE WARTO BYŁO SIĘ PANU Z TYMI LUDZI ZADAWAĆ !!!- PAN TO CZYTAJĄC WIE PEWNIE CO MAM NA MYŚLI!! A CO DO WOJSKA ZAWODOWEGO TO WIE PAN DOBRZE JAK I JA ŻE NAS PODATNIKÓW CZĘSTO ZBYT CZĘSTO WOJSKO I NADZÓR CYWILNY OSZUKIWAŁO ! - ALE WIEM ZE TO NIE PANA WINA !! »

Brawo panie Duda
Renata NOBEL SIE W GROBIE PRZEWRACA SŁYSZĄC TEGO KRETYNA. »

sztuczne zamieszanie politykow
Judy Poprawiac jeszcze bedziecie kilkadziesiad razy i nic to nie zmieni beda straty materialne minsterstwa Im wiecej reform tym wiecej strat obywatli i panstwa a wrzytlko by robic zamieszanie i udawadniac ze cs sie robi »

Wycwiczony,wredny FOLKSDOJCZ!!!!!
waldi jednego nie mozna RYZEMU odmowic.Tupetu i robienia dobrej miny do zlej gry.Nauczyl matola Ostachowicz paru trickow,a lemingi sie na to lapia.Dzieki Bogu sondaze(te ichnie)pokazuje ,ze ledwie 20 cia kilka procent dobrze ocenia bande ryzego.Czas konca i rozliczen nadchodzi.Moze jeszczce jakos przeslizgnie sie przez Euro,ale potem......... »

niejaki Janicki: - prowadzimy rozmowy z Rolling Stones...
wrocławianin, nie z Mikstatu Niemożliwe? Oczywiście, ale jak brzmi... »

Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie PolskaTimes.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.