imperium ryb (77.113.88.xxx) 07.06.09, 15:10
W ostatnich dniach ukazał się artykuł na stronie internetowej KIGM www.promare.pl napisany przez prezydenta Gdyni i prezesa Stowarzyszenia Miast Autostrady Bursztynowej pana Wojciecha Szczurka zatytutułowany "Strategia dla regionu Morza Bałtyckiego". Artykuł ten być może zawiera odpowiadź na pytanie korespondenta ukraińskiego tygodnika. Dotyczy konsultacji nad projektem "Planu działania Strategii UE dla regionu Morza Bałtyckiego" i 73 "projektów flagowych".
Natomiast w III dekadzie maja br. w Rudawce woj. podlaskie uroczyście został otwarty odcinek kanału Augustowskiego przy śluzie Kurzyniec na granicy polsko - białoruskiej. Dokładne dane zawiera
artykuł opublikowany na stronie internetowej www.zegluga.wroclaw.pl. Jak do tej pory działania na rzekach mają za cel jedynie turystykę.
Być może jest to dobrym sygnałem do wprowadzenia Elbląga w grono miast morskich planowane przez Ministerstwo Infrastruktury RP.
Dynamicom?
mich_al
Nie wiem po co miasto ogłasza przetargi skoro i tak wszystkie sa z góry wyrezyserowane dla firmy Dynamicom... »
Formuła 1
Crisf102
Gratulacje dla Kuby za wyniki w formule Porsche ten kierowca ma talent ale w szybki awans do F1 nie wierzę
przyda się kubeł zimnej wody.Najpierw musi dostać się do F2 i być przynajmniej w pierwszej trójce. Poza tym bez solidnych sponsorów i z takim swojskim nazwiskiem będzie bardzo trudno. »
Kowalczyk i Lis
GAMA
Pan Lis stara sie ostatnio pisać takie rzeczy, które nie narażają go z jakiejkolwiek strony politycznej.
Lis jako chytre zwierzę unosi nos do góry i węszy z której strony pochodzi jakaś woń. Na razie nie może wyczuc co się świeci, wieć pisze dyrdymałki. Praca w TV2 jest bardzo niepewna, a zatrudnienie przez Polsat czy TVN jeszcze bardziej niepewne.
Dlatego chytry Lis zabrał sie za tematy politycznie obojętne (na których się zresztą nie zna).
Proszę węszyc dalej Panie Lisie! »
wybór i żal
ja
Bromski na kogo głosowałeś? »
Medal
kirku
Dla tego Pan medal się należy, a nie odsiadka. Gdzie my żyjemy??? »
PANIE GENERALE
MAX- WYBORCA PIS
NAPISZĘ TAK JAK ZA ROK ZOBACZĘ TYLU GENERAŁÓW DYWIZJI ILE JEST DYWIZJI TO POWIEM ZE WARTO BYŁO SIĘ PANU Z TYMI LUDZI ZADAWAĆ !!!- PAN TO CZYTAJĄC WIE PEWNIE CO MAM NA MYŚLI!! A CO DO WOJSKA ZAWODOWEGO TO WIE PAN DOBRZE JAK I JA ŻE NAS PODATNIKÓW CZĘSTO ZBYT CZĘSTO WOJSKO I NADZÓR CYWILNY OSZUKIWAŁO ! - ALE WIEM ZE TO NIE PANA WINA !!
»
Lato
Hubert
Kto jeszcze pamieta piosenke: Lato lato juz po lecie. »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie PolskaTimes.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.