sobota 11 lutego 2012 r. imieniny obchodzą: Maria, Lucjan, Łazarz
imperium ryb (77.112.42.xxx) 21.05.09, 08:04
Tylko przyklasnąć takim inicjatywom. Z wielka przyjemnością obserwuję wysiłki podjęte przez redakcje w kwestii popularyzacji Bałtyku i spraw z nim związanych. Zebrałem już trochę danych na ten temat, można je obejrzeć na forum PO w temacie Bałtyk wreszcie doczekał się zainteresowania. Są do wykorzystania i dyspozycji.
a jaki kolor chcą ci niezadowoleni
W-w
protestować to potrafi każdy głupi »
co za ludzie...
katowiczanka
oglądałam transmisje na żywo z zapalania zniczy...wszystko było ok, póki ktoś nie połóżył tam tej lalki przypominającej niemowlę... czy ludzie są upośledzeni psychicznie? czy to teatr? rekonstrukcja zdarzeń? czy szopka noworoczna?? do cholery!!! widać że to sosnowiecka społecznosć... rozlejcie jeszcze krew na murach psychopaci!!!!!! »
Generalnie jestem zdania, że ...
pracowniczka
Baby w wszelkich instytucjach wprowadzają więcej chaosu i intryg niż korzysci. »
Płaca minimalna W Polsce
Jasio
wynosi ok 1500 zł tj. ok 340 Euro, a w Grecji 751 Euro czyli przeszło dwukrotnie więcej. »
hehehe
piotr
i teraz bedzie wspanialy detektyw rutkowski znalazl dowod a zjeb.na policja nie zabiezpieczyla gruzu. to juz zakrawa o kpine od dawna. ktos cos zrobi z tym sklonowanym gownem rutkowskim? »
PANIE GENERALE
MAX- WYBORCA PIS
NAPISZĘ TAK JAK ZA ROK ZOBACZĘ TYLU GENERAŁÓW DYWIZJI ILE JEST DYWIZJI TO POWIEM ZE WARTO BYŁO SIĘ PANU Z TYMI LUDZI ZADAWAĆ !!!- PAN TO CZYTAJĄC WIE PEWNIE CO MAM NA MYŚLI!! A CO DO WOJSKA ZAWODOWEGO TO WIE PAN DOBRZE JAK I JA ŻE NAS PODATNIKÓW CZĘSTO ZBYT CZĘSTO WOJSKO I NADZÓR CYWILNY OSZUKIWAŁO ! - ALE WIEM ZE TO NIE PANA WINA !!
»
???
Wolny strzelec
"Wielu Kubańczyków mówi, że nauczyło się już ładować kartę jeden raz w miesiącu."
Ja ładuję komórkę przeciętnie raz na 2 miesiące. Częściej po prostu nie potrzebuję. »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.