Polska » Forum » Fakty » Kraj » Dyskusja

... (1)

Carlito (212.106.8.xxx) 13.11.11, 20:23

Na 100% umoczeni w to morderstwo są niektórzy ówcześni politycy , niektórzy do dziś dnia siedzą przy korycie.

Rozwiń ... Carlito (212.106.8.xxx) 13.11.11, 20:23

regulamin

PANIE GENERALE
MAX- WYBORCA PIS NAPISZĘ TAK JAK ZA ROK ZOBACZĘ TYLU GENERAŁÓW DYWIZJI ILE JEST DYWIZJI TO POWIEM ZE WARTO BYŁO SIĘ PANU Z TYMI LUDZI ZADAWAĆ !!!- PAN TO CZYTAJĄC WIE PEWNIE CO MAM NA MYŚLI!! A CO DO WOJSKA ZAWODOWEGO TO WIE PAN DOBRZE JAK I JA ŻE NAS PODATNIKÓW CZĘSTO ZBYT CZĘSTO WOJSKO I NADZÓR CYWILNY OSZUKIWAŁO ! - ALE WIEM ZE TO NIE PANA WINA !! »

Jakoś Gorzałkę trzeba promować. Ja tyż mom plon polityczny.
robi prafciwy fan szlezjerstwa. Będzie tak od RAŚiu odłączy się Ruch Autonomi Katowic ( w skrócie RAK )od niego zaś Ruch Autonomi Podlesia ( w skrócie RAP )a na koniec moja stara ogłosi własny Ruch Autonomi Sypialni i będę musiał spać na kanapie. To ja pierd..taką politykę »

Brawo panie Duda
Renata NOBEL SIE W GROBIE PRZEWRACA SŁYSZĄC TEGO KRETYNA. »

Wywiad z R.Kaliszem
sympatyk Dobrze, że nie startuje Pan w wyborach prezydenckich. Pan już nic nie musi, wiec jak Pan sobie wyobrażał sprawowaniw urzędu?? Dobrze by się stało, gdyby niektórzy działacze lewicy(SLD) zechcieli zrozumieć, że wyborcy oczekują jasnych, lewicowych przesłanek. To ma być: oddzielenie kościoła od państwa, unieważnienie konkordatu, ograniczenie wyprzedaży resztek majątku narodowego, itd, itp. Jeśli SLD nie nakreśli jasnych sformułowań ideowych, staniecie się partią zydelkową(nawet nie kanapową). Już 2001 roku nie wsłuchałiście się w głos narodu, tymsamym tracąc elektorat. Źle byliście postrzegani włócząc się po prawicowych salonach. Niech lewica wróci do socjalistycznych korzeni, a nie brata się z liberałami i konserwatystami. Tylko pracą u podstaw możecie odbudować zaufanie społeczne i zyskać nowych sympatyków w młodym pokoleniu. »

Wyścig z pociągiem
asdf Rzeczywiście, wyścig z pociągiem przy prędkości 30-40kmh to igranie ze śmiercią. Redaktorzyny od siedmiu boleści, oglądajcie najpierw te filmiki zanim coś wrzucicie. »

A2 to bubel
Sybirak 45 lat przeoracowałem w budownictwie, więc proszę mi pokazać choć jedno kryterium jakości wyspecyfikowane w projekcie tej drogi. Dziś media donoszą o projekcie nowelizacj Prawa zamówień publicznych, a ja nadal twierdzę, ze to będzie następny bubel prawny, bo nowelizaxja bubla musi być bublem. Żeby stworzyć dobre prawo zamówień publicznych, trzeba poprosić Anglików o pomoc. Czemu Anglików? No bo Anglia posiadała system przetargowy 50 lat przed powstaniem UE i 10 lat przed powstaniem korupcjogennego i kryminogennego PZP. »

Pogrzeb
zenon Nie chce być nie miły, ale czy na pogrzeb wystarczyły te 4000 co daje rząd, a czym się różni ten pogrzeb od pogrzebu normalnego człowieka ? »

Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie PolskaTimes.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.