pamiętająca studentka (178.37.215.xxx) 10.11.11, 20:45
Pamiętam dra Nieckulę jak dziś. Pisałam u Niego pracę licencjacką i później magisterską. Jestem Absolwentką Kolegium. Seminaria na V roku odbywały się już często u Niego w domu. Pracę obroniłam w 2001 roku dzień po Dniu Kobiet. Doktor Nieckula zawsze niezwykle miło traktował studentów.
Pamiętam, że nie lubił, gdy studenci pisali notatki na kolorowych kartkach, niezbyt pochlebnie się o tych bladych kolorach wypowiadał, a było to wtedy dosyć powszechne - każdy przedmiot w segregatorze na kartkach innego koloru.
Naprawdę był wspaniałym Człowiekiem, Wykładowcą, Dyrektorem.
Pomógł mi, gdy dwa razy zostałam złapana na nieposiadaniu biletu MPK. Dał mi, biednej studentce, pieniądze na zapłacenie kary, na szczęście udało się karę anulować :)
Pozostały mi po NIM pamiątkowe zdjęcia robione na zakończenie edukacji w Kolegium i wspomnienia z tych wszystkich miłych chwil spędzonych podczas pracy nad "Analizą tekstologiczną tematów maturalnych"...
PANIE GENERALE
MAX- WYBORCA PIS
NAPISZĘ TAK JAK ZA ROK ZOBACZĘ TYLU GENERAŁÓW DYWIZJI ILE JEST DYWIZJI TO POWIEM ZE WARTO BYŁO SIĘ PANU Z TYMI LUDZI ZADAWAĆ !!!- PAN TO CZYTAJĄC WIE PEWNIE CO MAM NA MYŚLI!! A CO DO WOJSKA ZAWODOWEGO TO WIE PAN DOBRZE JAK I JA ŻE NAS PODATNIKÓW CZĘSTO ZBYT CZĘSTO WOJSKO I NADZÓR CYWILNY OSZUKIWAŁO ! - ALE WIEM ZE TO NIE PANA WINA !!
»
Lotnisko na Haiti
Luciano
jes tak zapakowane ze nie przyjmuje samolotow. Te ktore jednak przylecialy, czekaja godzinami, krazac nad lotniskiem na pozwolenie ladowania. Co bedzie jak TU-tce zabraknie paliw? »
Brawo panie Duda
Renata
NOBEL SIE W GROBIE PRZEWRACA SŁYSZĄC TEGO KRETYNA. »
Krzyż był nie poświęcony?
Sokrates
To dlatego tyle szatanów było tam czynnych. »
gadka szmatka
Reimund
szkoda gadki, takich kobiet sa setki i zadna niezwodzi, klamie i oszukuje,,, szkoda tylko dziecka »
Samolot z ciałami ofiar katastrofy
andowc
Polegli na polu chwały,- dla dobra "Ojczyzny". »
A gdzie błysk geniuszu?
NorvidNH
Wszystko to fajne i zasłużone,ale obiektywizmu mało! Każdy w tym kraju musi być taki jak pan Mann? Oceny to uniki. ale zawsze z prądem i na paluszkach jak luba myszka! Zero oliwy do szamba rozrywki. »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie PolskaTimes.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.