Polska » Forum » Magazyn » Dyskusja

chyle czoło... (4)

dyzma to nie ja (89.200.149.xxx) 28.10.11, 14:14

przed tam ambitnym dziennikarstwem.
Czy Pani Anita wie, co Kaczynska załozy na 11 listopada. Umieram z ciekawosc i, prosze napisać! Koniecznie!!!!

Rozwiń chyle czoło... dyzma to nie ja (89.200.149.xxx) 28.10.11, 14:14
Rozwiń Taaaaak W5 (208.97.125.xxx) 28.10.11, 14:50
Rozwiń outlet karen millen AneliaFreelve (27.159.214.xxx) 10.02.12, 02:18
Rozwiń Chanel Tote Seewstate (27.159.203.xxx) 20.02.12, 04:30

regulamin

URE nie powinno uwalniać cen dopóki rynek nie będzie na to gotowy
Power Obecne wartości wskaźników koncentracji, zarówno dla sektora wytwórczego energii jak i dla sektora dystrybucji wynoszą około 2900. Według kryteriów czy to UE czy to USA, wskazuje to na wysoką koncentrację obydwu sektorów. Jak ktokolwiek (oczywiście poza najbardziej zainteresowanymi, czyli przedsiębiorstwami dystrybucyjnymi) może sobie wyobrażać uwolnienie cen na takim rynku? »

A2 to bubel
Sybirak 45 lat przeoracowałem w budownictwie, więc proszę mi pokazać choć jedno kryterium jakości wyspecyfikowane w projekcie tej drogi. Dziś media donoszą o projekcie nowelizacj Prawa zamówień publicznych, a ja nadal twierdzę, ze to będzie następny bubel prawny, bo nowelizaxja bubla musi być bublem. Żeby stworzyć dobre prawo zamówień publicznych, trzeba poprosić Anglików o pomoc. Czemu Anglików? No bo Anglia posiadała system przetargowy 50 lat przed powstaniem UE i 10 lat przed powstaniem korupcjogennego i kryminogennego PZP. »

Raport
ryszard pokazuje,ze nawet 'najbardziej kompetentna' ekipa(PiS,LPR i Samoobrona) nie umiala poradzic sobie z balaganem w panstwie,a w wojsku pod wodza Naczelnego dowodcy na wypadek wojny i jego min.obrony degradacja poglebila sie niemilosiernie. »

pity
skrzypaczka olewam pity, olewam city, olewam rozliczenia, olewam min. finansów. nikomu nie dam 1%, nie mam w polsce żadnych dochodów, tusk z rostowskim mogą mi naskoczyć ! »

Amen
Edek Amen »

jakis wyjątkowo bełkotliwy
sajgon jakis wyjątkowo bełkotliwy dziś felieton Panie Pawle. Czyżby cięzki weekend? »

gadka szmatka
Reimund szkoda gadki, takich kobiet sa setki i zadna niezwodzi, klamie i oszukuje,,, szkoda tylko dziecka »

Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie PolskaTimes.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.