sobota 11 lutego 2012 r. imieniny obchodzą: Maria, Lucjan, Łazarz
Mapa dla predatorów
:-(
Nie od dziś wiadomo z kim współpracuje Google. »
kaj ?
Roy-Bär
Kaj to je ta Poczesna ?? »
Kowalczyk i Lis
GAMA
Pan Lis stara sie ostatnio pisać takie rzeczy, które nie narażają go z jakiejkolwiek strony politycznej.
Lis jako chytre zwierzę unosi nos do góry i węszy z której strony pochodzi jakaś woń. Na razie nie może wyczuc co się świeci, wieć pisze dyrdymałki. Praca w TV2 jest bardzo niepewna, a zatrudnienie przez Polsat czy TVN jeszcze bardziej niepewne.
Dlatego chytry Lis zabrał sie za tematy politycznie obojętne (na których się zresztą nie zna).
Proszę węszyc dalej Panie Lisie! »
co za ludzie...
katowiczanka
oglądałam transmisje na żywo z zapalania zniczy...wszystko było ok, póki ktoś nie połóżył tam tej lalki przypominającej niemowlę... czy ludzie są upośledzeni psychicznie? czy to teatr? rekonstrukcja zdarzeń? czy szopka noworoczna?? do cholery!!! widać że to sosnowiecka społecznosć... rozlejcie jeszcze krew na murach psychopaci!!!!!! »
a jaki kolor chcą ci niezadowoleni
W-w
protestować to potrafi każdy głupi »
Wrocław rezygnuje z generalnego wykonawcy stadionu na Maślicach
aa.6
Ręce opadają »
PANIE GENERALE
MAX- WYBORCA PIS
NAPISZĘ TAK JAK ZA ROK ZOBACZĘ TYLU GENERAŁÓW DYWIZJI ILE JEST DYWIZJI TO POWIEM ZE WARTO BYŁO SIĘ PANU Z TYMI LUDZI ZADAWAĆ !!!- PAN TO CZYTAJĄC WIE PEWNIE CO MAM NA MYŚLI!! A CO DO WOJSKA ZAWODOWEGO TO WIE PAN DOBRZE JAK I JA ŻE NAS PODATNIKÓW CZĘSTO ZBYT CZĘSTO WOJSKO I NADZÓR CYWILNY OSZUKIWAŁO ! - ALE WIEM ZE TO NIE PANA WINA !!
»
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.