sobota 04 lutego 2012 r. imieniny obchodzą: Weronika, Mariusz, Andrzej
Bez litości
Powinni ją zamknąć w więzieniu dla mężczyzn... »
:(
gnatka
szczerze miałam nadzieję,że jednak Madzia jest w jakiejś bezdzietnej rodzinie, cała i zdrowa :( »
PANIE GENERALE
MAX- WYBORCA PIS
NAPISZĘ TAK JAK ZA ROK ZOBACZĘ TYLU GENERAŁÓW DYWIZJI ILE JEST DYWIZJI TO POWIEM ZE WARTO BYŁO SIĘ PANU Z TYMI LUDZI ZADAWAĆ !!!- PAN TO CZYTAJĄC WIE PEWNIE CO MAM NA MYŚLI!! A CO DO WOJSKA ZAWODOWEGO TO WIE PAN DOBRZE JAK I JA ŻE NAS PODATNIKÓW CZĘSTO ZBYT CZĘSTO WOJSKO I NADZÓR CYWILNY OSZUKIWAŁO ! - ALE WIEM ZE TO NIE PANA WINA !!
»
żenada
MT
" sprawdzą działania policji w sprawie Magdy z Sosnowca " - z jednej skrajności w drugą. Niech lepiej dadzą większe uprawnienia policjantom, a nie rżną głupków, a policjantowni nic nie wolno. ŻENADA »
Świat absurdu, TUSK najpierw podpisuje umowe, potem wszystkich poucza, a teraz pełna wstecz
apolityczny
Oto prawdziwy mąż stanu, podpisuje umowy międzyrządowe, nie wiedząc co podpisuje, buhahha.
Tak na zdrowy rozum to się tego wytłumaczyć nie da, chyba ze pan PREMIER jest ..........:) »
co to za jasnowidz
koaczek
Nie przy rzece tylko przy torach kolejowych »
JUZ WRACA POKAZYWANIE WYKRZYWIONYCH TWARZY OPOZYCJI A PO ZAWSZE CACY !!!
deprewatorzy
Troche było normalnie i media zaczeły wykonywac zadania jakie do nich naleza, ale to by było za dobrze za normalne w tym umeczonym kraju.
Jeszcze ciała nie wystygły i nie pochowano wszystkicg a juz zaczyna sie propaganda i czarny PR na całego ! »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.