Bazar
Wi-cuś
Dla mnie jest to najbardziej solidny bazar gdzie Cie nie okradą i nie oszukają, jak to bywa na Stadionie. »
,,Mali ciulacze" - pazerna holota nie inwestorzy.
nadzieja matka glupich
To nie jest zaden wyjatek tylko regula, ze tzw. mali ciulacze ZAWSZE dostaja informacje spoznione. Dobra informacja to jest towar, za ktory trzeba dobrze zaplacic. Mali ciulacze nie maja zielonego pojecia kiedy kupic a kiedy sprzedac, sa glownie miesem armatnim, ktorym sie pozywiaja wielkie tuzy. Mali ciulacze moga inwestowac tylko w fundusze inwestycyjne i tez powinni wiedziec, ze czasem, przynajmniej raz na 3 lata, trzeba skasowac zyski. Akcje pojedynczej firmy z nadzieja wzbogacenia, kupuja hazardzisci a nie ciulacze. »
PANIE GENERALE
MAX- WYBORCA PIS
NAPISZĘ TAK JAK ZA ROK ZOBACZĘ TYLU GENERAŁÓW DYWIZJI ILE JEST DYWIZJI TO POWIEM ZE WARTO BYŁO SIĘ PANU Z TYMI LUDZI ZADAWAĆ !!!- PAN TO CZYTAJĄC WIE PEWNIE CO MAM NA MYŚLI!! A CO DO WOJSKA ZAWODOWEGO TO WIE PAN DOBRZE JAK I JA ŻE NAS PODATNIKÓW CZĘSTO ZBYT CZĘSTO WOJSKO I NADZÓR CYWILNY OSZUKIWAŁO ! - ALE WIEM ZE TO NIE PANA WINA !!
»
gadka szmatka
Reimund
szkoda gadki, takich kobiet sa setki i zadna niezwodzi, klamie i oszukuje,,, szkoda tylko dziecka »
żal
west
Chyba nie utulę się z żalu za Hofmanem, Brudzińskim i Błaszczakiem. Gdyby jeszcze sam wódz Kaczyński zechciał zbojkotować występy publiczne to juz byłby kataklizm.
Ale czemu tylko uczulenie takie na Niesiołowskiego i Palikota?
Może na resztę PO-wców i Palikotowców też? Żeby było w/g prawa i po sprawiedliwości.
W końcu sam wódz Kaczyński jedynie z wybranymi żurnalistami rozprawia, to i reszta też powinna.
Po co mają sie plątać dzielni niepodległościowcy po studiach Stokrotki, TVN-ie, czy podobnych.
»
Brawo panie Duda
Renata
NOBEL SIE W GROBIE PRZEWRACA SŁYSZĄC TEGO KRETYNA. »
Kredytowo
MartaToruń
się rok zapowiada, podobnie jak pozostałych 17 u mnie :) Cieszę się z kredytu, pracowałam ciężko żeby go dostać 2010 r w Money Expert mimo, że miałam zdolność już w 2007 ale chciałam być pewna i miec na wszelki wypadek jakiegoś pogromu gospodarczego parę złotych. Kredyt wcale nie musi być udręką, ale trzeba być pewnym tego co się robi, a nie brać i liczyć na łut, że może się uda spłacić. A czy to będzie słabszy rok kredytowo...wątpię, ludzie sami będą decydować a nie media. »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie PolskaTimes.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.