PolskaTimes.pl

Najlepszy program TV w sieci

piątek 10 lutego 2012 r. imieniny obchodzą: Elwira, Jacek, Scholastyka

Polska » Forum

błąd !
Nie znaleziono podanej kategorii.

Zaloguj się

Zarejestruj się

Przypomnij hasło

Lewacy nie moga juz wytrzymac
waldi Tacy jak Miecugow,Michnik ,zakowski,Olbrychski,Wajda ....cierpia. »

Problem z kopertami nie daje spać wiernym i duchownym
Markuku "To indywidualna sprawa każdego parafianina - argumentuje o. Jerzy Ditrich, proboszcz Parafii pw. Chrystusa Króla w Poznaniu. - Wynika to raczej z głęboko zakorzenionej tradycji i zwyczaju." A co z "zakorzeniona tradycja i zwyczajem" placenia podatku w Urzedzi Sakrabowym? Jkaosc cicho na ten temat. »

PANIE GENERALE
MAX- WYBORCA PIS NAPISZĘ TAK JAK ZA ROK ZOBACZĘ TYLU GENERAŁÓW DYWIZJI ILE JEST DYWIZJI TO POWIEM ZE WARTO BYŁO SIĘ PANU Z TYMI LUDZI ZADAWAĆ !!!- PAN TO CZYTAJĄC WIE PEWNIE CO MAM NA MYŚLI!! A CO DO WOJSKA ZAWODOWEGO TO WIE PAN DOBRZE JAK I JA ŻE NAS PODATNIKÓW CZĘSTO ZBYT CZĘSTO WOJSKO I NADZÓR CYWILNY OSZUKIWAŁO ! - ALE WIEM ZE TO NIE PANA WINA !! »

Kondolencje dla rodziny P. PREZYDENTA .oraz dla pozostałych Rodzin którzy zgineli w Smoleńsku.
Matuszewska teresa. WYRAZY WSPÓŁCZUCIA DLA P.PREZYDENTA - RODZINY,JAK RÓWNIEŻ DLA RODZIN, KTÓRZY ZGINELI KATASTROFIE W SMOLEŃSKU. PRZEDEWSZYSTKIM DLA CÓRKI PANA PREZYDENTA, GDYŻ ONA NIEMA JUŻ RODZICÓW, TYLKO POZOSTAŁ BRAT PANA PREZYDENTA, ZNAM TEN BÓL, GDYŻ NIEDAWNO POCHOWAŁAM ŚP. MAMY.PROSZE TRZYMAĆ SIE ,DZIĘKUJE. »

żarty tuska
sarna Tow.tusek oprócz bolka należało jeszcze dołączyć" do przyjaciół EURO" krzywonos również odważnie atakuje PISIAKÓW i to jej by się należy.No bo jak stawiamy na prostaków no to na całego. »

jak najbardziej ...
mosquito nadaje się na to stanowisko ! A tak poważnie to Rudy wsadził ją na minę. Nie tylko ją ale Schetyna się nie dał. »

*** fenomenalny koniec Hochsztaplerów i ich POmagierów *** programem PO jest grabież obywateli
b. PO (Przepraszamy!!!) ZBIERAMY NASTĘPNE MILIONY! ZBIERAMY NASTĘPNE MILIONY! ZBIERAMY NASTĘPNE MILIONY! ZBIERAMY NASTĘPNE MILIONY! ZBIERAMY NASTĘPNE MILIONY! ZBIERAMY NASTĘPNE MILIONY! -- podpisów dla Radia Maryja »