PolskaTimes.pl

Najlepszy program TV w sieci

sobota 04 lutego 2012 r. imieniny obchodzą: Weronika, Mariusz, Andrzej

Polska » Forum

błąd !
Nie znaleziono podanej kategorii.

Zaloguj się

Zarejestruj się

Przypomnij hasło

Świat absurdu, TUSK najpierw podpisuje umowe, potem wszystkich poucza, a teraz pełna wstecz
apolityczny Oto prawdziwy mąż stanu, podpisuje umowy międzyrządowe, nie wiedząc co podpisuje, buhahha. Tak na zdrowy rozum to się tego wytłumaczyć nie da, chyba ze pan PREMIER jest ..........:) »

AK MOŻNA CZARNECKIM ZAJ......
kSAWERY Jak mozna Czarneckim zajmować miejsce w internecie. Przeciez tak ograniczonego umysłowo typka nikt nie czyta, bo szkoda czasu. »

Nie chodzi o wynajem, a najem raczej
Przemek Osoba szukająca mieszkania to najemca. Wynajmujący to osoba oddająca np. nieruchomość we władanie najemcy. Proszę posługiwać się językiem polskim precyzyjnie. »

Biedronka
9507 W Kameleonie, w reprezentacyjnej części miasta też jest Biedronka i jakoś nie widać jaskrawego logo, może i tu tak będzie? Biedronka też dba o wizerunek i nie chce być raczej kojarzona z brakiem estetyki. »

Wrocław rezygnuje z generalnego wykonawcy stadionu na Maślicach
aa.6 Ręce opadają »

Greckie pojecia
Udajacy greka Jednak najbardziej znanym jest "at calendas greakas" czyli nie wiadomo kiedy. To czeka splate greckich dlugow... »

PANIE GENERALE
MAX- WYBORCA PIS NAPISZĘ TAK JAK ZA ROK ZOBACZĘ TYLU GENERAŁÓW DYWIZJI ILE JEST DYWIZJI TO POWIEM ZE WARTO BYŁO SIĘ PANU Z TYMI LUDZI ZADAWAĆ !!!- PAN TO CZYTAJĄC WIE PEWNIE CO MAM NA MYŚLI!! A CO DO WOJSKA ZAWODOWEGO TO WIE PAN DOBRZE JAK I JA ŻE NAS PODATNIKÓW CZĘSTO ZBYT CZĘSTO WOJSKO I NADZÓR CYWILNY OSZUKIWAŁO ! - ALE WIEM ZE TO NIE PANA WINA !! »